Αρχική Αθλητικά Ηλεκτρονική εκπτωτική κάρτα, για τους τουρίστες-φιλάθλους του UEFA EURO 2012 πρόκειται να...

Ηλεκτρονική εκπτωτική κάρτα, για τους τουρίστες-φιλάθλους του UEFA EURO 2012 πρόκειται να εκδόσει το Βρότσλαβ

Από τον Απρίλιο του 2012, θα μπορείτε να ταξιδεύετε πιο εύκολα και πιο φτηνά,  στην πρωτεύουσα της Κάτω Σιλεσίας, στο Βρότσλαβ, χάρη της καινούργιας ηλεκτρονικής κάρτας.
Για τον κάτοχο τις κάρτας θα διατίθενται όχι μόνο δωρεάν αστική μεταφορά, είσοδοι σε πολλά διαφορετικά μουσεία, εκπτώσεις στα αθλητικά και ψυχαγωγικά κέντρα, αλλά και εκπτώσεις σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και καφετέριες. Κι  όλα αυτά είναι μόνο η αρχή, γιατί κατά την διάρκεια του UEFA EURO 2012TM οι διοργανωστές θα ανακοινώσουν και νέες δυνατότητες της κάρτας.
 – Είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει η λειτουργία τέτοιου προϊόντος. Στο Βρότσλαβ πρόκειται να διεξαχθούν εκτός από το UEFA EURO 2012, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλεϊ Ανδρών το 2014, το World Games το 2017, ενώ έχει ανακυρηχθεί Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύεουσα για το 2016.

Ο στόχος της κάρτας είναι να διευκολύνει την διαμονή στην πόλη του Βρότσλαβ και να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα.
Η Κάρτα OpenWroclaw θα είναι διαθέσιμη και σε μέρη όπως το αεροδρόμιο, οι σταθμοί του τρένου, η κεντρική αγορά, αλλά και τα ξενοδοχεία, στο Ζωολογικό Κήπο κλπ.
Στην κάθε κάρτα εσωκλείεται το z – card, δηλαδή ο χάρτης και ο οδηγός για τα μέρη και πράγματα που αξίζει να επισκεφθεί ένας τουρίστας.

Σύμφωνα με της πληροφορίες η βασική κάρτα για μία μέρα θα κοστίζει περίπου 4,5 ευρώ. Και για παράδειγμα ένα πακέτο για 2 μέρες θα κοστίζει: culture περίπου 19 ευρώ, fun&sport 24 ευρώ και το full πακέτο 31 ευρώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.