Αρχική Διεθνή Πτώχευση κήρυξε, ο Lanta-Tour Voyage, ένας από τους μεγαλύτερους tour operator της...

Πτώχευση κήρυξε, ο Lanta-Tour Voyage, ένας από τους μεγαλύτερους tour operator της Ρωσίας, άφησε περισσότερα από 3.500 άτομα στο εξωτερικό

Πτώχευση κήρυξε, ο Lanta-Tour Voyage, ένας από τους tour operator της Ρωσίας300 Ρώσοι τουρίστες αποκλείστηκαν στη παραθεριστική πόλη του Μούι Νε, του Βιετνάμ, μετά από τη χρεωκοπία την περασμένη εβδομάδα, της μεγάλης ρωσικής εταιρείας τουρισμού Lanta-Tour Voyage, που τους έφερε στο Βιετνάμ.

Θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες για επιστρέψουν όλοι στο σπίτι τους, δήλωσε, ένας Ρώσος διπλωμάτης.

Ο Lanta-Tour Voyage, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, κήρυξε πτώχευση στις 27 Ιανουαρίου και έκλεισε εξαιτίας της «αδυναμίας του να παρέχει επαρκή χρηματοδότηση για τις συμβάσεις», σύμφωνα με επίσημες ιστοσελίδες.

Η πτώχευση αυτή έχει πλήξει περισσότερους από 3.500 Ρώσους τουρίστες που βρίσκονται στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Βιετνάμ, ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των πελατών του Lanta στο εξωτερικό. Η μεγαλύτερη ομάδα των Ρώσων τουριστών, είναι στην Ταϊλάνδη – 1.072 άτομα. Ο κατάλογος συνεχίζεται με 468 ανθρώπους στην Goa της Ινδίας, 309 στο Βιετνάμ, 250 στην Τσεχική Δημοκρατία, 146 στη Γαλλία, 135 στην Κούβα και 112 τουρίστες στη Δομινικανή Δημοκρατία. Η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 3.000 πακέτα πριν από τα μέσα του Φεβρουαρίου του 2012.

Ο επικεφαλής της Rosturism, Αλέξανδρος Radkov, είπε ότι υπήρξαν επεισόδια στην Ταϊλάνδη και την Ινδία, όπου οι διευθυντές των ξενοδοχείων, ζήτησαν οι πελάτες της Lanta Tour να πληρώσουν για τη διαμονή τους.

Η λίστα των ξενοδοχείων πρόκειται να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Rosturism.
Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, δήλωσε ο διευθυντής του Βιετνάμ υποκαταστήματος του Lanta-Tour, του Βιετνάμ. «Έχουμε ζητήσει από τα ξενοδοχεία να μην εισπράττουν χρήματα από τους πελάτες μας.”

Το γραφείο ταξιδίων Lanta-Tour, υστάθηκε το 1991, και πέρυσι πούλησε περίπου 100.000 περίπου τουριστικά πακέτα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Το γραφείο ειδικεύεται σε προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και η Ινδία.

O Διεθνής Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) καλεί τις τουριστικές αρχές να βοηθήσουν τους πελάτες του Lanta Tour Voyage
Σύμφωνα με το BBC, o Γενικός Γραμματέας του Διειθνούς Οργανισμού Τουρισμού Taleb Rifai κάλεσε τις τουριστικές αρχές σε οκτώ χώρες, να παρέχουν βοήθεια στους πελάτες του Lanta Tour Voyage που έχουν εγκαταλειφθεί στην Ρωσία ή στο εξωτερικό.

Η VTB Bank επιβεβαιώνει τη διάθεσή της να δανείσει το «Voyage Lanta Tour»Η VTB Bank επιβεβαιώνει τη διάθεσή της να δανείσει το «Voyage Lanta Tour»
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, η VTB Bank συμφωνεί να δώσει οικονομική βοήθεια στο «Lanta Tour Voyage», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της VTB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.