Αρχική Αεροπορικά Νέα Πτήσεις με Germanwings από Στουτγκάρδη προς Rijeka Κροατίας!!

Πτήσεις με Germanwings από Στουτγκάρδη προς Rijeka Κροατίας!!

Η Germanwings εγκαινιάζει νέα σύνδεση από την Στουτγκάρδη προς την παραλιακή πόλη της Κροατίας, Rijeka (Ριγιέκα). Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα συνδέει την πόλη- λιμάνι της Κροατίας με τη Στουτγκάρδη από τις 30 Ιουλίου 2012 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2012, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319.  Κρατήσεις για τις πτήσεις πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας  HYPERLINK “http://www.germanwings.com” \t “_blank” www.germanwings.com.
Παρόλα αυτά, δεν είναι μόνο οι επιβάτες από τη Στουτγκάρδη που θα περιμένουν με ανυπομονησία τις πτήσεις προς τα ηλιόλουστα θέρετρα της Μεσογείου: Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία πετά από το ερχόμενο καλοκαίρι προς τη Rijeka και από τους κόμβους της σε Κολονία/ Βόννη, καθώς και Βερολίνο.
Δρέσδη, Λειψία, Μόναχο, Ζυρίχη, Λονδίνο (Heathrow και Stansted), καθώς και Πράγα, έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνδέονται εξαιρετικά με τη Rijeka μέσω ανταποκρίσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πτήσεις της Germanwings θα εκτελούνται είτε μέσω Στουτγκάρδης, είτε μέσω Κολονίας/ Βόννης ή Βερολίνου, με σύντομες ανταποκρίσεις και μικρό χρόνο αναμονής.
Η επίσκεψη στη Rijeka, με το λιμάνι της στον κόλπο Kvarner, αξίζει σε κάθε περίπτωση! Στα κροατικά, τα σλοβένικα και τα ιταλικά, το όνομά του σημαίνει ποτάμι, από το μικρό ποταμό Ργιετσίνα (Rjecina) που εκβάλλει στην Αδριατική. Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας έχει μια μακρόχρονη και ποικίλη ιστορία, που ανάγεται στην εποχή του Λίθου, αλλά και τη Νεολιθική Εποχή. Από το 1982 και κάθε χρόνο διοργανώνεται το καρναβάλι της Rijeka, με περισσότερους από 120.000 επισκέπτες ετησίως. Στην παρέλαση θα συμμετέχουν πάνω από 10.000 καρναβαλιστές, σε 150 διαφορετικές ομάδες.
Παράλληλα σήμερα, η αγαπημένη σε όλους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, γιορτάζει τη μέρα των ερωτευμένων λίγο διαφορετικά. Προσκαλεί όλους τους φίλους της στο facebook και άλλα social media να στείλουν το αγαπημένο τους ερωτικό τραγούδι στη διεύθυνση  HYPERLINK “mailto:socialmedia@germanwings.com” socialmedia@germanwings.com μέχρι τις 17:00, ώρα Γερμανίας, και κατόπιν κλήρωσης ένας τυχερός θα κερδίσει δύο κουπόνια αξίας 100€!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.