Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Etihad Airways και η Hala Abu Dhabi προσφέρουν πακέτα διαμονής για...

Η Etihad Airways και η Hala Abu Dhabi προσφέρουν πακέτα διαμονής για τη συναυλία της Μαντόνα

Η Hala Abu Dhabi ανακοίνωσε πως θα προσφέρει πακέτα πλήρους διαμονής για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του World Tour της Μαντόνα που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο στάδιο Yas Arena του Άμπου Ντάμπι.

Η Hala Abu Dhabi (halaabudhabi.com), εταιρεία διαχείρισης προορισμών της Etihad Airways,  ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία Flash Entertainment για τη δημιουργία πακέτων διαθέσιμα για προκράτηση από τις 15 μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου, ημέρα που θα αρχίσει και η επίσημη προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.  

Για προκράτηση εισιτηρίων και πακέτου επιλογής σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/EtihadMadonna.

Τα πακέτα θα περιλαμβάνουν εισιτήρια για τη συναυλία, μεταφορές και διαμονή στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία όπως: Grand Millennium Al Wahda, Khalidiya Al Rayhann Rotana, Yas Viceroy Hotel, Park Rotana Hotel, Beach Rotana Abu Dhabi, Park Hyatt Abu Dhabi Hotel και Villas Saadiyat Island, The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa, St Regis Saadiyat Island Resort, Crowne Plaza Yas Island, Radisson Blu Hotel Yas Island, Yas Island Rotana, Holiday Inn, και Centro Yas Island.

Για τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν από τις χώρες του Κόλπου και των γειτονικών κρατών, οι πτήσεις της Etihad Airways περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Οι τιμές για τα εισιτήρια και τα πακέτα διαμονής θα ανακοινωθούν στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Το Άμπου Ντάμπι γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός παγκοσμίως στον τομέα της ψυχαγωγίας και η μεγαλύτερη ένδειξη αυτού είναι η επιλογή του ως ένας από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της Μαντόνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Hala Abu Dhabi, προσφέρει σε τοπικό και διεθνές επίπεδο πακέτα μοναδικής εμπειρίας, ενδυναμώνοντας την έδρα της Etihad Airways, το Άμπου Ντάμπι, ως μία πραγματικά συναρπαστική πόλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.