Αρχική Μεταφορές To Blue Star Δήλος υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π....

To Blue Star Δήλος υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Celestyal Cruises

To Blue Star Δήλος υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. Κατά την υποδοχή του πρώτου επιβατικού πλοίου, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, του πλοίου “Blue Star Δήλος”, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης ανταπαντώντας στα θερμά λόγια υποδοχής του καπετάνιου (Δημήτρη Διονυσάτου) και της πλοιοκτησίας (Μιχάλης Σακέλλης, Γιάννης Σκούτας), τόνισε το σημαντικότατο ρόλο των σύγχρονων εταιριών ακτοπλοΐας στην περιφερειακή ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας, ανακοινώνοντας και επίσημα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. αποφάσισε να διατηρήσει σταθερά, χωρίς καμία αύξηση (ούτε προσαρμογής του ΔΤΚ) τα τιμολόγια του Οργανισμού για όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας κατά τη διάρκεια του 2012.
    Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. παρά τις συνεχείς και σημαντικές επενδύσεις των υποδομών του στον λιμένα ακτοπλοΐας (νέο κρηπίδωμα λιμένα Αλών, δίκτυα υποδοχής λυμάτων πλοίων, ανακατασκευές και συντήρηση κρηπιδωμάτων, συγκοινωνιακές ρυθμίσεις κ.λ.π.), κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ειδικά στον κλάδο της ακτοπλοΐας, αποφάσισε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 19.12.2011 να «παγώσει» τα τιμολόγια του για το 2012, στα επίπεδα του 2011, χωρίς καμία προσαρμογή ή προσαύξηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.