Αρχική Αεροπορικά Νέα H Etihad Airways Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο

H Etihad Airways Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο

O Peter Baumgartner, Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, σηκώνει το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο, στην επίσημη τελετή των World Travel Awards 2011 που πραγματοποιήθηκαν στην Ντόχα του Κατάρ. Η εταιρεία έλαβε ακόμα το βραβείο για την  Καλύτερη Πρώτη Θέση στον Κόσμο και για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή.Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία στα βραβεία World Travel Awards, λαμβάνοντας το καλύτερο βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά.   

Στο επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ, η  Etihad Airways έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο. Επίσης οι κριτές απένειμαν στην εταιρεία τα βραβεία της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο και της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο για τη Μέση Ανατολή.  

Αυτά τα τρία βραβεία αντιπροσωπεύουν 12 εξαιρετικούς  μήνες για την αεροπορική εταιρεία. Στις καλύτερες στιγμές συμπεριλαμβάνονται οι επτά νέοι διεθνείς προορισμοί, η κίνηση προς λειτουργική κερδοφορία και η αγορά του 29,2% της αεροπορικής εταιρείας airberlin, μία σημαντική συμφωνία που δίνει πρόσβαση στην Ευρώπη σε 33 εκατομμύρια νέους επιβάτες.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που για τρίτη συνεχή χρονιά είμαστε η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Kόσμο σύμφωνα με τα World Travel Awards».

 «Το 2011 ήταν μία εκπληκτική χρονιά για την Etihad Airways, κατά τη διάρκεια της οποίας αρχίσαμε να αξιοποιούμε πλήρως τα οφέλη από τις οικονομικές και επιχειρηματικές στρατηγικές που αναπτύξαμε τα τελευταία πέντε χρόνια».

 «Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό σε εμάς όσο οι φιλοξενούμενοι μας και θα εργαστούμε αδιάκοπα για να διασφαλίσουμε πως η εμπειρία τους με την Etihad Airways ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Συνεχώς ενδιαφερόμαστε να καινοτομούμε, είτε πρόκειται για την παρουσία διακεκριμένων chefs στην Diamond First Class είτε φέρνοντας στις πτήσεις μας κορυφαία τεχνολογικά συστήματα ψυχαγωγίας με ασύρματη και διαδικτυακή πρόσβαση.  
 «Το όραμα της Etihad Airways είναι απλό: θέλουμε να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Οι διακρίσεις από κορυφαίους ανθρώπους της αγοράς στα World Travel Awards, δείχνουν πως έχουμε πετύχει αυτό το στόχο». Τα βραβεία World Travel Awards – που θεωρούνται από το Wall Street Journal τα «Όσκαρ» του ταξιδιωτικού κλάδου- αναγνωρίζουν την καλύτερη αεροπορική εταιρεία και τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας και τουρισμού στον κόσμο. Οι κριτές αναζητούν την υπεροχή σε κατηγορίες όπως οι πελατειακές σχέσεις, η δημιουργικότητα, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η καινοτομία προϊόντος και η επιχειρηματική διορατικότητα.

Η επιτυχία της Etihad Airways στη Ντόχα ακολουθεί την αναγνώριση της στα διεθνή βραβεία World Travel Awards για τη Μέση Ανατολή που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο, όταν η εταιρεία έλαβε τα τοπικά βραβεία ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στην Μέση Ανατολή, για το Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας στη Μέση Ανατολή και για την Καλύτερη Ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης.
 
Κορυφαίες Στιγμές για το 2011
Η αγορά του 29,2% της airberlin, του έκτου μεγαλύτερου αερομεταφορέα στην Ευρώπη
Η επιτυχία προς τη λειτουργική κερδοφορία για πρώτη φορά το τρίτο τρίμηνο
Η συμφωνία $1 δισεκατομμυρίου με την Panasonic Avionics για την παροχή του κορυφαίου τεχνολογικού συστήματος ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης και τη συνδεσιμότητα εν ώρα πτήσης σε όλο τον στόλο της εταιρείας
Η συμφωνία του $1 δισεκατομμυρίου με την Sabre Airline Solutions για ενσωμάτωση των τεχνολογιών πληροφορίας της εταιρείας
Οι πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι διεθνείς chefs που είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν εξαιρετική υπηρεσία φαγητού στην καμπίνα της Πρώτης Θέσης
Η ανακοίνωση των νέων προορισμών:  Μπανγκαλόρ, Μαλδίβες, Σεϋχέλλες, Τσενγκτού, Ντίσελντόρφ, Τρίπολη, Σαγκάη και Ναϊρόμπι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.