Αρχική Αθλητικά Ημερολόγιο ΣΕΓΑΣ 2012

Ημερολόγιο ΣΕΓΑΣ 2012

Το Ημερολόγιο του ΣΕΓΑΣ για το 2012 όπως έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, είναι και για τη νέα χρονιά έτοιμο σε ηλεκτρονική μορφή και οι φίλοι του στίβου μπορούν να το «κατεβάσουν» και να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν, δηλαδή να το τυπώσουν ή να το τοποθετήσουν στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού τηλεφώνου κλπ.   

Στις σελίδες του ημερολογίου 2012 και ανά μήνα εμφανίζονται οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια και είχαν ιδιαίτερες διακρίσεις στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς που φεύγει.

Επίσης δημοσιεύεται μήνυμα του Προέδρου Βασίλη Σεβαστή για τα προβλήματα, το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού, το αγωνιστικό πρόγραμμα και σύντομο ιστορικό της Ομοσπονδίας.

Το Ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε και στην Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.segas.gr στο αρχικό μενού (αριστερά) πατώντας στις εκδόσεις – άλλες εκδόσεις – 2012 ημερολόγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.