Αρχική Τουρισμός H ABTA εντοπιζει τις ταξιδιωτικές τάσεις για το 2012

H ABTA εντοπιζει τις ταξιδιωτικές τάσεις για το 2012

H ABTA εντοπιζει τις ταξιδιωτικές τάσεις για το 2012Το 2011 ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά το βρετανικό κοινό έδειξε ανθεκτικότητα όταν ήρθε η στιγμή να κάνει τις διακοπές του, περιμένουμε μια παρόμοια κατάσταση το 2012. Δήλωσε, ο Mark Tanzer Διευθύνων Σύμβουλος, της  ABTA και συνεχίζοντας τονίζει “Η συμπίεση των δαπανών των νοικοκυριών φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και αυτό είναι πιθανό να δούμε πιο απαιτητικούς τουρίστες στη σχέση κόστους και τι παίρνουν για αυτό. Αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όσους προσφέρουν, εξειδικευμένες και αυθεντικές εμπειρίες, all-inclusive πακέτα και πακέτα, που προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. “

Η ABTA έχει εντοπίσει τις εξής βασικές τάσεις :

• Αύξηση της ζήτησης αναμένεται για διακοπές ειδικού τουρισμού, όπως, τουρισμός Κρουαζιέρας, περιπέτειας, εξερεύνησης, εκπαίδευσης και διακοπές δραστηριότητας. Οι παραθεριστές αναμένεται επίσης να αναζητήσουν προορισμούς που έχουν μια ισχυρή και αυθεντικότητα, είτε σε γεύσεις, είτε σε εκδρομές και ψυχαγωγία.

• Πολυτελείς Διακοπές και budget breaks αναμένεται να έχουν καλή απόδοση. Με τη μέση αγορά να αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πίεση από τις μειώσεις στις δαπάνες των νοικοκυριών, μεγαλύτερη ζήτηση αναμένεται να προέλθει από τον τις αγορές πολυτέλειας το 2012,

• Οι των άνω των 55 ετών, οι οποίοι  το 2011 ταξίδεψαν περισσότερες από τέσσερεις φορές στο εξωτερικό και η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί.

• Ενώ η ενοποίηση των εταιριών μεώσε τα καταστήματα στους κεντικούς δρόμους, οι κρατήσεις αυξήθηκαν, κατά 25% από αλλοδαπούς στην κεντρική λεωφόρο σε σύγκριση με 17% το 2010. Το 2012 αρκετές μεγάλες ταξιδιωτικές εταιρείες επεκτείνουν τη παρουσία στους κεντρικούς δρόμους.

• Δοκιμασμένοι προορισμοί ενδέχεται να είναι δημοφιλείς. Σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας πολλοί άνθρωποι εναποθέτουν την πίστη τους σε περίπτωση που γνωρίζουν καλύτερα. Νωρίς στοιχεία κράτηση για το καλοκαίρι του 2012 δείχνουν ότι οι προορισμοί, όπως η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και οι ΗΠΑ θα αποδείξουν όλα τα δημοφιλή επόμενο έτος.

• Περισσότεροι γάμοι στο εξωτερικό. Ένα στα πέντε ζευγάρια σήμερα παντρεύεται στο εξωτερικό, με μέση εξοικονόμηση £ 12.500 για ένα γάμο στο Ηνωμένο Βασίλειο? Με πιέσεις στον προϋπολογισμό και στην εστίαση στο κόστος, είναι πολύ περισσότερα ζευγάρια που αναμένεται να αποφασίσουν να παντρευτούν στο εξωτερικό το 2012.

Η ABTA επίσης έχει εντοπίσει τους “hot προορισμούς” για το 2012, μεταξύ των οποίων είναι η Ιορδανία, η Κολομβία, το Πράσινο Ακρωτηρίο και η Πολωνία/Ουκρανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.