Αρχική Εταιρικά Νέα H Rotana Hotels θα χρειαστεί περισσότερους από 3.000 νέους υπαλλήλους για την...

H Rotana Hotels θα χρειαστεί περισσότερους από 3.000 νέους υπαλλήλους για την υποστήριξη των στόχων της

H Rotana Hotels θα χρειαστεί περισσότερους από 3.000 νέους υπαλλήλουςΗ Rotana Hotels σκιαγραφεί τα σχέδια επέκτασης της στη Μέση Ανατολή
Η Rotana Hotels με έδρα το Αμπού Ντάμπι, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει επενδύσεις 750 εκατομμυρίων δολαρίων το 2012 με στόχο να διατηρήσει τη θέση της ως η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στη Μέση Ανατολή.

Η Rotana, η οποία αναγνωρίστηκε ως η ηγετική εταιρεία ξενοδοχείων της Μέσης Ανατολής από την Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού, θα ανοίξει οκτώ νέα ξενοδοχεία το 2012, στο Μπαχρέιν, την Ιορδανία και το Ομάν καθώς και δεύτερο ξενοδοχείο του στο Κατάρ.

Η Rotana θα επεκτείνει επίσης χαρτοφυλάκιο της στα ΗΑΕ με τέσσερα πρόσθετα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με τα σχέδια επέκτασης της, η Rotana θα διαχειρίζεται 14.380 δωμάτια από το τέλος του 2012, επίσης αναμένει έξι τοις εκατό αύξηση του ποσοστού πληρότητας σε όλη την επόμενη χρονιά στην περιοχή σε σύγκριση με τα αριθμητικά στοιχεία του 2011.

Πρόσφατα στοιχεία από την έρευνα Hotstats της πλήρους εξυπηρέτησης Ξενοδοχεία ανά TRI Hospitality Consulting δείχνουν μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη τομέα της φιλοξενίας της Μέσης Ανατολής.

Από το Abu Dhabi ανέφεραν αύξηση της πληρότητας, τον Οκτώβριο, ενώ τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι ήταν πλήρη, κάτι που είχε να συμβεί από το 2007.

Ιδιαίτερα στο Αμπού Ντάμπι καταχωρήθηκε η μεγαλύτερη αύξηση πληρότητας στην περιοχή, αυξανόμενη 9,7 εκατοστιαίες μονάδες στο 82,8 τοις εκατό τον Οκτώβριο του 2011 και προσέγγισε το Ντουμπάι με αύξηση πληρότητας σε 87,3 τοις εκατό κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Rotana, Selim El ZYR, σχολίασε:
“Αναμένουμε ότι οι γενικές επιχειρηματικές συνθήκες πρόκειται να βελτιωθούν σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξή μας υποστηρίζεται από τη δέσμευσή μας να εξελίσσονται τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις τάσεις ταξιδίων και τις προτιμήσεις των επισκεπτών, ένας από τους βασικούς παράγοντες είναι τα μέσα επίπεδα της αγοράς, για την οποία έχουμε αναπτύξει τα Ξενοδοχεία Centro, της Rotana ».

H Rotana Hotels θα χρειαστεί περισσότερους από 3.000 νέους υπαλλήλους για την υποστήριξη των στόχων της ανάπτυξης της, μια θετική εξέλιξη για μια βιομηχανία που έχει πληγεί από σημαντικές απολύσεις προσωπικού, ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας ύφεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.