Home Εκθέσεις 7η HORECA 2012: Η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική...

7η HORECA 2012: Η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ, είναι γεγονός!

7η HORECA 2012Σταθμό για την ανάπτυξη της εγχώριας Τουριστικής Βιομηχανίας φιλοδοξεί να αποτελέσει η 7η ΗΟRECA 2012 που ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 4 έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Η 7η HORECA 2012, έκθεση-θεσμός για το σύνολο του κλάδου, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 370 και πλέον εκθετών σε πείσμα των καιρών και θα αναπτυχθεί σε 36.000 τμ. (!) καταλαμβάνοντας και τα 4 Ηalls του εκθεσιακού κέντρου.
Η 7η HORECA αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει στην πράξη, πως παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, αναμένεται να καταρρίψει και το προηγούμενο ρεκόρ επαγγελματιών επισκεπτών (70.000), με αποτέλεσμα να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ στη χώρα μας!
Oι διοργανωτές της HΟRECA υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, έχουν έρθει σε συμφωνία με 250 hosted buyers προκειμένου να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο της έκθεσης.

Πληθώρα καινοτόμων εκδηλώσεων πλαισιώνουν την 7η HΟRECA 2012

To Ξενοδοχειακό Eπιμελητήριο Ελλάδας παρουσιάζει το “Ελληνικό Πρωινό” στη HORECA
Mε στόχο την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων ως κομμάτι της ελληνικής φιλοξενίας, το ΞΕΕ παρουσιάζει στην HORECA τη δράση “Ελληνικό Πρωινό”. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Hall 4 του Μetropolitan Expo, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες προτάσεις ελληνικού πρωινού με επιλεγμένες Α’ ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Future Hotel Skins by WT
Τεχνολογικές καινοτομίες αλλάζουν όψη στα ξενοδοχεία – και όχι μόνον
Οι επαγγελματίες του τουρισμού θα ενθουσιαστούν με το νέο αρχιτεκτονικό project του ιταλικού studio Well-Tech που στόχο έχει να αλλάξει την… όψη και την ψυχή κάθε ξενοδοχείου μέσω διαδραστικών υλικών και καινοτόμων τεχνολογιών. Το ένα λόγω σχέδιο με τίτλο “Future Hotel Skins by WT” θα παρουσιάσει 4 λύσεις για την ολική μεταμόρφωση κάθε ξενοδοχείου αλλά και ενός bar ή εστιατορίου.

Horeca Beer Festival
Με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων εταιρειών με μπίρες
Η μπίρα θα έχει την τιμητική της στην 7η HORECA καθώς στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας με στόχο την ανάδειξη του προϊόντος και την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σε ό,τι αφορά στην μπίρα και τη θέση της στην αγορά των ποτών. Δημοσιογράφοι γεύσης, γευσιγνώστες, chefs και παραγωγοί μπίρας θα πλαισιώσουν το τετραήμερο πρόγραμμα του festival που αναμένεται να επισκεφθούν ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και αναψυχής, F&B managers ξενοδοχείων και gourmet εστιατορίων.

5o Διεθνές Forum Γαστρονομίας
Για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας ως παγκόσμιου προϊόντος
H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας γιορτάζει τα 20 χρόνια της και διοργανώνει στην 7η HORECA ένα μοναδικό Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και η προβολή των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Τιμώμενη περιοχή θα είναι φέτος η Μακεδονία.

Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Καφέ του SCAE Hellas στη HORECA
Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ του SCAE Hellas αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την ανάδειξη της χώρα μας ως “Best Nation 2011” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μάαστριχτ. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του SCAE Hellas αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την κυρίαρχη έκθεση στο χώρο της καφεστίασης, τη HORECA.  Στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ αναμένεται να είναι μεγάλη η συμμετοχή των baristi από κάθε γωνιά της χώρας μας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version