Αρχική Αεροπορικά Νέα Το πρόγραμμα Conventions Plus της Star Alliance γίνεται διαδικτυακό

Το πρόγραμμα Conventions Plus της Star Alliance γίνεται διαδικτυακό

Το πρόγραμμα Conventions Plus της Star Alliance γίνεται διαδικτυακό

Δημιουργία του πρώτου διαδικτυακού εργαλείου κρατήσεων για συνεδριακά ταξίδια.

Η Star Alliance-The way the Earth connects, είναι η πρώτη παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων που προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων σε συνέδρους. Το νέο εργαλείο κρατήσεων παρέχει στους διοργανωτές συνεδρίων τη δυνατότητα να παραπέμπουν τους συμμετέχοντες σε έναν ειδικά σχεδιασμένο δικτυακό τόπο κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων που συγκεντρώνει όλες τις αεροπορικές εταιρείες μέλη του προγράμματος Conventions Plus της Star Alliance.
 Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Christopher Korenke, Αντιπρόεδρος Εμπορικού της Star Alliance: «Η πλατφόρμα κρατήσεων του προγράμματος Conventions Plus της Star Alliance αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας για την περαιτέρω διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής του διαδικτυακού μας διαύλου διανομής. Νοιώθουμε υπερήφανοι γιατί είμαστε η πρώτη συμμαχία αερομεταφορέων που προσφέρει στους διοργανωτές συνεδρίων μια απλοποιημένη και εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι διαθέσιμες αεροπορικές επιλογές, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πραγματοποιούν τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους απευθείας μέσω του δικτυακού τόπου.»
 
Το νέο διαδικτυακό εργαλείο κρατήσεων έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες παραδοσιακούς διαύλους διανομής. Οι διοργανωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο εργαλείο για να ενημερώνουν τους συμμετέχοντες σχετικά με τις ταξιδιωτικές επιλογές που τους παρέχουν οι συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες στο πλαίσιο του εκάστοτε συνεδρίου. Στη συνέχεια, οι σύνεδροι θα μπορούν να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των εισιτηρίων για το δρομολόγιο της επιλογής τους, να κάνουν την κράτησή τους και να προχωρούν στην αγορά των εισιτηρίων τους για τις πτήσεις που έχουν επιλέξει.

Τον Οκτώβριο του 2011, στο πλαίσιο της παρουσίας της Star Alliance στην έκθεση IMEX στο Λας Βέγκας, ξεκίνησε η δοκιμαστική φάση της εφαρμογής του νέου εργαλείου με τη συμμετοχή επιλεγμένων πελατών. Σχολιάζοντας σχετικά η Roswitha Clement, Ανώτερη Διευθύντρια για θέματα συνεδρίων και διασκέψεων της Star Alliance, δήλωσε: «Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει με επιτυχία την κράτηση και έκδοση εισιτηρίων μέσω του νέου εργαλείου για αρκετές διοργανώσεις και τα σχόλια των πελατών μας είναι ιδιαιτέρως θετικά. Έχοντας ανταποκριθεί σε όλες τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του προγράμματος Conventions Plus, η Star Alliance προχωρά πλέον στην περαιτέρω βελτίωση της παροχής προϊόντων σε αυτό το κομμάτι της αγοράς».

Πρόγραμμα Conventions Plus
Το πρόγραμμα Conventions Plus της Star Alliance παρέχει απλοποιημένες ταξιδιωτικές επιλογές σε διοργανωτές εκδηλώσεων εδώ και περίπου μία δεκαετία. Πρόσφατα, η υπηρεσία επεκτάθηκε πέρα από τον τομέα των παραδοσιακών συνεδρίων, παρέχοντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες για μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και εκθέσεις. Στο πλαίσιο του προγράμματος Conventions Plus, οι διοργανωτές διαθέτουν πρόσβαση σε όλο το δίκτυο της Star Alliance μέσω μίας από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, ενώ παράλληλα λαμβάνουν υποστηρικτικό υλικό, όπως εισιτήρια και προωθητικό υλικό. Γενικά, στους συμμετέχοντες παρέχονται εκπτώσεις στους ναύλους που κυμαίνονται από 10 έως 20%, ανάλογα με το είδος του ναύλου, την κατηγορία και την αεροπορική εταιρεία. Τα εισιτήρια μπορεί να είναι για τη διακεκριμένη ή για την οικονομική θέση, ενώ εκπτώσεις ναύλων παρέχονται και σε έναν συνοδό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Conventions Plus, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο: http://www.staralliance.com/conventionsplus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.