Αρχική Εκθέσεις Ο Δήμος Σητείας στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία

Ο Δήμος Σητείας στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία

Celestyal Cruises
Φωτογραφία από την επίσκεψη του Δημάρχου Σητείας κου Πατεράκη & του Αντιδημάρχου κου Αντωνιδάκη στην τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία
Φωτογραφία από την επίσκεψη του Δημάρχου Σητείας κου Πατεράκη & του Αντιδημάρχου κου Αντωνιδάκη στην τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία

Στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία, που έλαβε χώρα από τις 9-01 έως τις 13-01, παρευρέθηκε ο Δημάρχος Σητείας κος Πατεράκης Θοδ. και ο Αντιδημάρχος και Προέδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Σητείας κος Αντωνιδάκης Μιχ. Ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμος μετείχε ενεργά με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ, στο οποίο είχαν εκτεθεί το νέο τουριστικό φυλλάδιο που εκδόθηκε πρόσφατα από το Δήμο καθώς και τοπικά προϊόντα όπως λάδι, κρασί, ρακή, μέλι, τοπικά γλυκά, τα οποία προσφέρονταν στους επισκέπτες.
Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος κος Θοδωρής Πατεράκης, «βασικός στόχος του Δήμου μέσα από τη συμμετοχή του στην έκθεση, ήταν να προβληθεί ο Δήμος Σητείας ως νέος τουριστικός προορισμός . Από τη στιγμή που το αεροδρόμιο της Σητείας έχει πλέον τη δυνατότητα να δέχεται πτήσεις charter, σημαίνει ότι καταγράφεται στον τουριστικό χάρτη μία νέα πύλη εισόδου στην Κρήτη και το Νομό Λασιθίου».
«Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της η νέα Δημοτική Αρχή συναισθανόμενη τη σημασία του τουρισμού ως βασικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας – σε συνδυασμό με την ανάδειξη της πρωτογενούς παραγωγής, προχώρησε στη σύσταση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σητείας, προκειμένου με συντονισμένες ενέργειες να συμβάλει στην προβολή της περιοχής μας.
Τέλος, ο κος Πατεράκης υπογράμμισε πως, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποκομίσουμε οφέλη από τον τομέα του τουρισμού. Η παροχή ποιοτικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες της πόλης μας, θα αποτελέσει, και μελλοντικά, την καλύτερη διαφήμιση της περιοχής. Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι, ο Δήμος από την πλευρά του, θα κάνει ό,τι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.