Αρχική Ελλάδα Στο Δήμο Ηρακλείου ο περιβάλλον χώρος του Παγκρήτιου Σταδίου

Στο Δήμο Ηρακλείου ο περιβάλλον χώρος του Παγκρήτιου Σταδίου

Υπεγράφη τη Τετάρτη μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ) Α.Ε. κ. Δημητρίου Λάμπρου και του Δημάρχου Ηρακλείου Κρήτης κ. Ιωάννη Κουράκη, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Ιωάννη Δροσίτη, τροποποίηση της σύμβασης που είχε υπογραφεί στις 13/9/2008 με την οποία είχε παραχωρηθεί στο Δήμο Ηρακλείου το κτηριακό συγκρότημα του Παγκρήτιου Σταδίου.
Με την νέα αυτή τροποποίηση παραχωρείται πλέον στο Δήμο Ηρακλείου και ο περιβάλλων χώρος του σταδίου επιφανείας 100.000 τ.μ. Κατόπιν τούτου, αποδίδεται στο Δήμο ολόκληρο το Ολυμπιακό ακίνητο του Παγκρητίου , η συνολική επιφάνεια του οποίου υπολογίζεται στα 198.000 τ.μ. περίπου.
«Στόχος της παραχώρησης αυτής εκ μέρους της ΕΤ.Α.Δ στο Δήμο Ηρακλείου είναι η αναβάθμιση, ανάπλαση και αξιοποίηση του παραθαλάσσιου περιβάλλοντος χώρου, η οποία θα συμβάλλει στην ανάδειξη του Παγκρήτιου σε πόλο πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας, αλλά και στην οικονομική και εμπορική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤ.Α.Δ κ. Δ. Λάμπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.