Αρχική Πολιτισμός Καστρινό καρναβάλι 2012 – Ηράκλειο

Καστρινό καρναβάλι 2012 – Ηράκλειο

καστρινό καρναβάλιΣτους ρυθμούς του Καρναβαλιού θα κινείται το Ηράκλειο από το Κυριακή 12 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και χάπενιγκς που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους.
Πάρτυ, κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και για μεγάλους αλλά και η μεγάλη παρέλαση με παραδοσιακές και σύγχρονες ομάδες καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς.
Η παρέλαση των Καρναβαλιστών θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 (Χανιώπορτα – Καλοκαιρινού – Δικαιοσύνης – Πλατεία Ελευθερίας).
Το 3ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (9-12 ετών) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 10:30 (Έναρξη από Δημαρχείο).(Διοργάνωση «Λούφα και Παραλλαγή»)
Το 10ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (άνω των 18) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10:30 (Έναρξη από Δημαρχείο). (Διοργάνωση «Λούφα και Παραλλαγή»)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.