Αρχική Ξενοδοχεία Sani Resort and Sunday Times Travel Magazine Awards 2011

Sani Resort and Sunday Times Travel Magazine Awards 2011

Πρώτος Επιλαχών στην κατηγορία Best European Hotel Resort, στα πλαίσια του διαγωνισμού Sunday Times Travel Awards, αναδείχθηκε στις 28/11/11 στο Λονδίνο το Sani Resort.Πρώτος Επιλαχών στην κατηγορία Best European Hotel Resort, στα πλαίσια του διαγωνισμού Sunday Times Travel Awards, αναδείχθηκε στις 28/11/11 στο Λονδίνο το Sani Resort. «Oι αναγνώστες μας είναι πολυταξιδεμένοι και εξαιρετικά καταρτισμένοι. Είναι ακριβώς η κατηγορία των ανθρώπων από τους οποίους θα θέλατε να λάβετε ένα βραβείο», δήλωσε παρουσιάζοντας τους νικητές o Travel Editor των Sunday Times, περιγράφοντας εύστοχα το προφίλ του κοινού στο οποίο απευθύνεται το θέρετρο της Χαλκιδικής.

Με τέσσερα πεντάστερα ξενοδοχεία, μια υπερσύγχρονη μαρίνα, τρία spa, εξοχικές πολυτελείς κατοικίες, ασυναγώνιστες παροχές, υψηλών προδιαγραφών πολιτιστικό προφίλ που συντίθεται μεταξύ άλλων από ένα διεθνές φεστιβάλ μουσικής και μια εβδομάδα υψηλής γαστρονομίας, αλλά κι ένα αυθεντικό οικολογικό καταφύγιο σπάνιων και απειλούμενων πουλιών, το Sani Resort δεν είναι ένα απλό θέρετρο – είναι μια οργανωμένη μικρή πολιτεία προορισμένη για την ευδαιμονία των τυχερών που περνούν τις πύλες της.

Αναπτυγμένο σε μια έκταση 4.000 στρεμμάτων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, κατασκευασμένο με σεβασμό στο περιβάλλον, με εξαιρετική τιρκουάζ θάλασσα να το περιβάλλει και απίθανη θέα στο Αιγαίο, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του συνδυασμού πολυτελών διακοπών και απόδρασης στη φύση. Το αξεπέραστο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον, οι μοναδικές ανέσεις, οι ασυναγώνιστες παροχές, η φιλική ατμόσφαιρα και τα ελκυστικά πακέτα διαμονής στο Sani Resort κάνουν την επιλογή του μονόδρομο για όσους επιζητούν την καλοπέραση με όρους αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.