Αρχική Διεθνή “Live the wedding of your dreams”, μια εμπνευσμένη καμπάνια, από τον Οργανισμό...

“Live the wedding of your dreams”, μια εμπνευσμένη καμπάνια, από τον Οργανισμό Τουρισμού Ρόδου

Live the wedding of your dreams on the island of Rhodes!Ο Οργανισμός Προώθησης Τουρισμού της Ρόδου, με στόχο τη προώθηση του νησιού στο εξωτερικό, έχει ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια στο Λονδίνο.

Στην διαφημιστική του καμπάνια, προσφέρει την ευκαιρία σε ένα τυχερό ζευγάρι να ζήσει το γάμο των ονείρων του, στο νησί της Ρόδου!

Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό τα ζευγάρια πρέπει να υποβάλουν τη ρομαντική ιστορία της αγάπης τους – η πιο εμπνευσμένη και συγκινητική θα είναι το εισιτήριο για ένα λαμπρό γάμο στη Ρόδο!

Η καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού είναι η 1, Φεβρουαρίου του 2012, ενώ οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στο Σαλόνι Γάμου στο Excel του Λονδίνου για το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012.

Το βραβείο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ ‘επιστροφής σε Business Class που προσφέρει η Aegean Airlines (www.aegeanair.com), διαμονή σε υπερπολυτελή σουίτα νεόνυμφων, στο Rodos Palace (www.rodos-palace.gr), δεξίωση για 50 άτομα στο Lindian Village (www.lindianvillage.gr) και ένα γαμήλιο φόρεμα και κοστούμι για το τυχερό ζευγάρι.

Η γαμήλια δεξίωση στο Lindian Village οργανώνεται από το Βρετανικό ταξιδιωτικό οργανισμό που ειδικεύεται στους γάμους στο εξωτερικό, Planet Holidays (www.planetweddings.co.uk).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.