Αρχική Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Avis Prestige η νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων από την Avis

Avis Prestige η νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων από την Avis

Avis Prestige η νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων από την AvisΗ Avis Ελλάς, δημιούργησε για όλους τους λάτρεις των «ιδιαίτερων» αυτοκινήτων τη μοναδική υπηρεσία Avis Prestige.

Η νέα υπηρεσία Avis Prestige σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία της οδήγησης ενός αυτοκινήτου που θα σας οδηγήσει σε «άλλες» διαδρομές, ενώ παράλληλα, αποτελεί την ιδανική πρόταση για εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους, άνεση και πολυτέλεια στις μετακινήσεις τους.

Η Avis Prestige είναι η μοναδική premium υπηρεσία της Avis, η οποία μέσω μιας ευρείας γκάμας αυτοκινήτων όπως, υβριδικά, πολυτελείας, σπορ, 4×4 και cabrio, ιδανικά για πιο χαλαρές, διασκεδαστικές αλλά και ιδιαίτερες περιστάσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε έστω και για 1 ημέρα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η υπηρεσία Avis Prestige δημιουργήθηκε για να προκαλεί συγκινήσεις και να καλύπτει κάθε επιθυμία σας, είτε πρόκειται για μια απόδραση από την πόλη, για μια εκδρομή, για μια βόλτα γεμάτη πολυτέλεια με ένα αυτοκίνητο που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, η Avis Prestige σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το γάμο σας αξέχαστο φτάνοντας στην εκκλησία με στυλ μέσα σ΄ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τη διάθεσή σας για την πιο λαμπερή και πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Η υπηρεσία Avis Prestige είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο σταθμών ενοικίασης αυτοκινήτων της Avisεντός Αττικής. Επικοινωνήστε με την ειδική γραμμή κρατήσεων της Avis Prestige στο τηλέφωνο 210-6879620 ή κάντε online την κράτησή σας μέσω του www.avis.gr/ΑvisPrestige και απολαύστε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για να κάνετε τη διαδρομή της ζωής σας με το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Παράλληλα, η Avis Prestige δίνει την πολυτέλεια της επιλογής σε όλους όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες οδήγησης, ενοικιάζοντας το αυτοκίνητο των ονείρων τους για περισσότερους από 24 μήνες με δυνατότητα ακόμα και αγοράς του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.