Αρχική Ιστιοπλοΐα Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, ο αγώνας “Αγ. Ανδρέας”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, ο αγώνας “Αγ. Ανδρέας”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, ο αγώνας "Αγ. Ανδρέας"Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, το Σαββατοκύριακο, διοργάνωσε έναν διασυλλογικό αγώνα προς τιμήν του Αγ. Ανδρέα, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να αναδείξει το γεγονός ότι αυτή η παραθαλάσσια πόλη έχει για πολιούχο έναν άγιο θαλασσινό κατά παράδοση. Και η συγκυρία ήθελε ο Άγιος να χαρίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες (θα έλεγε κανείς… καλοκαιρινές) στους 50 περίπου αγωνιζόμενους και στους θεατές ένα όμορφο πραγματικά θέαμα μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού.
Οι ήπιες καιρικές συνθήκες έδωσαν τη δυνατότητα στους νέους αθλητές να συμμετάσχουν στο πρώτο τους αγώνα και στους εμπειρότερους να κάνουν μία καλή αρχή για την προετοιμασία τους για το Περιφερειακό τον Μάρτιο και το Πανελλήνιο τον Ιούνιο.
Η διεύθυνση του ανέμου έδωσε την ευκαιρία στην επιτροπή να στήσει το στίβο κοντά στη στεριά έτσι ώστε ο αγώνας να έχει κερκίδα, πράγμα όχι τόσο συνηθισμένο σε ιστιοπλοϊκό αγώνα.
Αγωνιστικά οι αποστολές από τον Ιάσονα Ρίου, την Ιθάκη και τον Ποσειδώνα του Αιγίου έφυγαν ικανοποιημένες, αφού μοιράστηκαν τα έπαθλα στις κατηγορίες.
Η Κων/να Δανιά εγκαινίασε με πρωτιά τον πρώτο της αγώνα στα Laser, αφού φέτος άλλαξε κατηγορία, γεμίζοντας ικανοποίηση τους ανθρώπους του Ι.Ο.Πατρών. Στη 2η θέση ο Στέφανος Κυρλιγκίτσης του Α.Ι.Ο.Ρίου και στην 3η θέση ο Σπύρος Μολφέσης του Α.Ο.Ιθάκης. Τις υπόλοιπες θέσεις μοιράστηκαν οι αθλητές του Ιάσονα Ρίου που έδωσαν μία δυνατή παρουσία στον αγώνα στα σκάφη Laser.
Ο Βασίλης Καρπούζας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών κυριάρχησε στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των Optimist με πρωτιά στη γενική και 1η θέση στα αγόρια. Ακολούθησαν ο Ιάσονας Δενδρινός της Ιθάκης με 1η θέση στα junior και 2η θέση στη γενική και η Μαρία Ζαφειροπούλου του Ποσειδώνα Αιγίου με 1η θέση στα κορίτσια και 3η γενική.  Τη 2η θέση στα junior και 3η στα αγόρια πήρε ο Φάνης Μεντζελόπουλος του Ιάσονα Ρίου ενώ την 3η θέση στα junior πήρε ο Μιχάλης Κασσιανός της Ιθάκης. Στα κορίτσια τη 2η θέση πήρε η Χριστίνα Κουφοπαύλου του Ιάσονα Ρίου, και την 3η θέση η Βασιλική Δευταιραίου της Ιθάκης. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν 4 αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, ο Αχιλλέας Αργυρίου, ο Διονύσιος Τσακαρισάνος, ο Βασίλης Χάχαλης και ο Ιωάννης Σιώκος.    
Καλή εμφάνιση επίσης και του Λάμπρου Γεωργόπουλου και των «νεοφώτιστων» Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλου, Διονυσίας Χρυσοβιτσάνου και Σταύρου Τσαπάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.