Αρχική Αεροπορικά Νέα Απεργούν και στις 29 Δεκεμβρίου, οι πιλότοι της Iberia

Απεργούν και στις 29 Δεκεμβρίου, οι πιλότοι της Iberia

iberiaΜετά την απεργία, της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου, συνεχίζουν οι πιλότοι της Iberia, με νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 29, Δεκεμβρίου,  διαμαρτυρόμενοι για την δημιουργία της νέας χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας, Iberia Express.

Το προσωπικό εδάφους και το πλήρωμα θαλάμου αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην απεργία.

Η νέα χαμηλού κόστους εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει τέσσερα αεροπλάνα της Iberia, το 2012, φθάνοντας τα 40 πριν από το 2015, και αφήνοντας περίπου 24 για τις πτήσεις της Iberia.

Οι πιλότοι που θα μετατεθούν από την Iberia, στην Iberia Express σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τον ίδιο μισθό που λαμβάνουν τώρα. οι μισθοί αυτοί δεν θα ισχύουν για νεοσπρολαμβανόμενους υπαλλήλους, από την Iberia Express.

Η ένωση που εκπροσωπεί τους πιλότους της Iberia, αναφέρει ότι τα σχέδια της Iberia Express δεν είναι σύμφωνα με τη υπογραφήσα σύμβαση σχετικά με τη συγχώνευση της Iberia και η British Airways σε International Airlines Group (IAG) τον Ιανουάριο του 2011.
Πιστεύει επίσης ότι, η Iberia θα γίνει μια μικρή εταίρος της IAG προς όφελος της British Airways, μειώνοντας τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Iberia, ιδιαίτερα για τη Νότια Αμερική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.