Αρχική Τοπικά Το Πήλιο παραμένει ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων

Το Πήλιο παραμένει ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων

Πήλιο Ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων, που είναι το Πήλιο, για άλλη μια φορά θα παραμείνει αγαπημένος στις επιλογές των Ελλήνων επισκεπτών. Παρά την οικονομική κρίση, οι επιλογές των ξενοδόχων να διατηρήσουν χαμηλές τιμολογιακές πολιτικές, θα οδηγήσουν αρκετό κόσμο στην περιοχή μας. Για άλλη μια φορά οι ξενοδόχοι είναι μπροστάρηδες στην στήριξη της τοπικής οικονομίας.
Συγκεκριμένα, οι πληρότητες όπως διαμορφώνονται στις 29/12 ανά περιοχή είναι της τάξης του 90% για Πορταριά και 70% για Μακρινίτσα σε παραδοσιακά καταλύματα Α’ και Β’ κατηγορίας. Το ποσοστό πληρότητας σε χαμηλής κατηγορίας καταλύματα είναι αρκετά χαμηλότερο. Στα Χάνια το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώνεται στο 50% ενώ στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα σε Τσαγκαράδα, Μούρεσι και Ζαγορά, η πληρότητα είναι κάτω του 50%. Στην περιοχή Βυζίτσα-Μηλιές, η πληρότητα είναι στο 65%. Μέσα στην πόλη του Βόλου η πληρότητα κυμαίνεται στο 60%.
Για την περίοδο των Φώτων, ακόμη οι κρατήσεις είναι πιο συγκρατημένες. Συγκεκριμένα, ο Βόλος σημειώνει πληρότητα 30%, η περιοχή της Μακρινίτσας-Πορταριάς 65%, τα Χάνια 40%, τα χωριά Μηλιές-Βυζίτσα 55%, ενώ η Τσαγκαράδα-Μούρεσι-Ζαγορά κυμαίνεται την παρούσα στιγμή στο 30%.
Εκτιμούμε ότι όλοι οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής θα έχουν τη δυνατότητα να βρούνε το δωμάτιο της αρεσκείας τους. Η δυναμική των τελευταίων ημερών μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι θα ικανοποιήσουμε όλα τα βαλάντια στο Πήλιο για να περάσουν τις μέρες της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων με τον πιο όμορφο τρόπο.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και να τον διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την διαμονή του στο Νομό. Πληροφορίες στο τηλ.: 2421-020273 και στο www.travel-pelion.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.