Αρχική Βραβεία Το ξενοδοχείο The Westin Athens, στα βραβεία 2011 επιλογής των αναγνωστών του...

Το ξενοδοχείο The Westin Athens, στα βραβεία 2011 επιλογής των αναγνωστών του Conde Nast Traveler

Το ξενοδοχείο The Westin Athens, που βρίσκεται στο Astir Palace, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στη λίστα με τα «Καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο»-«Best in the World» του διεθνής φήμης περιοδικού Conde Nast Traveler, όπως ψηφίστηκε απο τους αναγνώστες του. Η διεθνούς φήμης έκδοση του περιοδικού Conde Nast Traveler έχει επιλέξει το ξενοδοχείο ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Ειδικότερα βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με τα 25 καλύτερα θέρετρα στην Νότια Ευρώπη. Οπωσδήποτε αυτή η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για το ξενοδοχείο.
 
Τα 24α  Βραβεία Επιλογής συνδυάζουν τις απόψεις των 28,876 αναγνωστών του περιοδικού Conde Nast Traveler που βαθμολογούν τις πόλεις, τα νησιά και τα ξενοδοχεία που επισκέφτηκαν τον περασμένο χρόνο, καθώς και τις αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες που χρησιμοποιήσαν για τα ταξίδια τους. Εξαιτίας του περιεχομένου και της ευρύτητας που έχουν, τα Βραβεία Επιλογής των Αναγνωστών είναι μοναδικά και απολύτου εμπιστοσύνης παγκοσμίως, και αυτό χάρη στους πιο εξαιρετικούς και απαιτητικούς ταξιδιώτες δηλαδή τους αναγνώστες του περιοδικού. Τα βραβεία έχουν δημοσιευθεί στο τεύχος Νοεμβρίου 2011 του διεθνούς φήμης περιοδικού.
Χάρη στη μοναδική τοποθεσία του, κτισμένο σε ένα βράχο, στην ιδιωτική χερσόνησο του Astir Palace, το ξενοδοχείο The Westin Athens προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων, συνδυάζοντας την χαλάρωση σε ένα κλασσικό παραθαλάσσιο θέρετρο, με την κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης σε μικρή απόσταση.
Το ξενοδοχείο The Westin Athens είναι υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που αιχμαλωτίζει την ομορφιά ενός παραθαλάσσιου πολυτελούς θέρετρου ενώ παρέχει τις ανέσεις ενός υψηλού επιπέδου επαγγελματικού προορισμού. Η μεγάλη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών, τα πολυτελή κι ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, τα εξαιρετικά εστιατόρια και το μοντέρνο lounge μπαρ ανάγουν το The Westin Athens στον απόλυτο προορισμό για κάθε επισκέπτη.

The Westin Athens
Το ξενοδοχείο The Westin Athens, ιδιοκτησία της Εταιρείας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1025 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 145000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Meridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.