Αρχική Συνεδριακός Τουρισμός Ντίνος Αστράς: Με έργα θα κρατηθεί ζωντανός ο συνεδριακός τουρισμός

Ντίνος Αστράς: Με έργα θα κρατηθεί ζωντανός ο συνεδριακός τουρισμός

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με τον Πρόεδρο του HAPCO κ. Ντίνο Αστρά, στο 7ο Συνέδριο του HAPCOΜε έργα, θα κρατηθεί ζωντανός ο συνεδριακός τουρισμός και όχι μόνο υποσχέσεις, τόνισε ο πρόεδρος του HAPCO, στην εναρκτήρια ομιλία του, στο 7ο Συνέδριο του HAPCO, σε μια κατάμεστη αίθουσα από επαγγελματίες του χώρου, εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Kαι συνέχισε, βοηθήστε τον συνεδριακό τουρισμό, βοηθήστε τον Έλληνα PCO, βοηθήστε τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, που εργάζονται σε 60 έως 70 επαγγέλματα, που εμπλέκονται άμεσα ή έμεσα με τον συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό, να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Μη δίνετε  υποσχέσεις, γιατί δεν θα πείσετε κανέναν.

Κατανοείστε απλά τα προβλήματα μας και προβείτε άμεσα στη λύση τους. Οι επαγγελματίες του χώρου είναι και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σας αλλά προς Θεού μην τους  αγνοείτε.

Με έργα, θα κρατηθεί ζωντανός ο συνεδριακός τουρισμός και όχι μόνο υποσχέσεις, τόνισε ο πρόεδρος του HAPCO, στην εναρκτήρια ομιλία του, στο 7ο Συνέδριο του HAPCO, σε μια κατάμεστη αίθουσα από επαγγελματίες του χώρου, εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.Ο συνεδριακός τουρισμός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μην τον σπρώξετε στο βάραθρο, κρατήστε τον ζωντανό και ζωντανός θα κρατηθεί μόνο με έργα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρεπόμαστε με αυτά που ακούμε από την Αλλοδαπή. Ντρεπόμαστε να λέμε στους ξένους συνεργάτες μας πως αυτά που συμβαίνουν στη Ελλάδα είναι τυχαία γεγονότα και ότι η Ελλάδα είναι μια απόλυτα ασφαλής χώρα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρεπόμαστε να λέμε  ότι είμαστε Έλληνες.

Αγαπητοί εκπρόσωποι της Πολιτείας, ο ελληνικός λαός σας επέλεξε για να προστατέψετε τα συμφέροντα του. Το συμφέρον του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού είναι να τον θωρακίσετε και να τον βοηθήσετε να αναρριχηθεί στη θέση που του αρμόζει. Αυτή την εντολή έχετε, αυτήν καλείστε και οφείλετε να εκτελέσετε.

Το 7ο Συνέδριο του HAPPCO συνεχίζεται και σήμερα στην Αίγλη, με ενδιαφέροντα workshops.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.