Αρχική Ελλάδα Η ισχυροποίηση της εικόνας της χώρας μας στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον στόχος...

Η ισχυροποίηση της εικόνας της χώρας μας στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον στόχος ΕΒΕΑ και Repower Greece

Η ισχυροποίηση της εικόνας της χώρας μας στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον στόχος ΕΒΕΑ και Repower Greece Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στο ΕΒΕΑ μία ανοιχτή συζήτηση ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών με στόχο τον επαναπροσδιορισμό και την ισχυροποίηση της εικόνας της χώρας μας στο διεθνές οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον, στα πλαίσια της διεθνούς εκστρατείας Repower Greece.
 
Η συνάντηση συγκέντρωσε τους σημαντικότερους φορείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν τα μηνύματα της εκστρατείας στα μέλη τους και να αξιοποιήσουν τα κανάλια διεθνούς επικοινωνίας που έχουν στην διάθεση τους.
 
Την συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ.Μίχαλος, ενώ συμμετείχαν με τοποθετήσεις μεταξύ άλλων η Ειδική Γραμματέας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων του ΥΠΕΞ κα. Μ.Λογοθέτη,  ο Πρέσβης και Σύμβουλος Διεθνών Δικτύων ΣΕΒ κ. Η.Κλης, οι κ.κ. Πρόεδροι, του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Γ.Γραμματίδης, του Ελληνο-Γαλλικού Χ.Χατζόπουλος, του Ελληνο-Καναδικού Κ.Κατσιγιάννης, του Ελληνο-Κινέζικου κα Α.Μπλέτα, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου κ. M.Knapp, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Δ.Νικολάου, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ κ. Α.Τζήκας, εκπρόσωποι του ΔΙΚΕΜΕΠ, του ΣΕΤΕ, του ΣΕΒΕ, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Invest in Greece, και ο κ. Α.Κωστόπουλος ιδρυτής της πρωτοβουλίας Repower Greece, ενώ η Διευθύντρια Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΙΠΕΔΙΣ κα Π.Πρωταίου συντόνισε τη συζήτηση.
 
Ο κύριος Μίχαλος τόνισε ότι η κινητοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας και η διαμόρφωση μιας νέας αναπτυξιακής φιλοσοφίας, αποτελούν προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση. Ο κύριος Γραμματίδης αναφέρθηκε στο Repower Greece  ως ιστορική πρωτοβουλία, και επισήμανε ότι είναι υπόθεσή του καθενός μας να παίξουμε τον ρόλο που χρειάζεται για να βοηθήσουμε την χώρα μας, ενώ ο κύριος Νικολάου επισήμανε ότι χρειαζόμαστε ενιαίο λόγο και επιχειρήματα όσοι μιλάμε για την Ελλάδα.
 
Το RepowerGreece.com αποτελεί πλατφόρμα διαλόγου και διεθνούς προβολής μέσα από ένα σύνθετο πρόγραμμα δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα που προχωράει, εξελίσσεται, διορθώνεται και ορίζει εκ νέου το στίγμα της. Αναζητά και αναδεικνύει σύγχρονες και ρεαλιστικές αντιλήψεις που διαμορφώνουν λύσεις και προοπτικές, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό και την ισχυροποίηση της εικόνα της και του ρόλου της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.