Αρχική Συνέδρια Ξεκινά το 22ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου

Ξεκινά το 22ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, διοργανώνει το 22ο Ετήσιο Συνέδριο του, με θέμα “Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας – Ώρα Ευθύνης, Αποφάσεων και Δράσης”, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter Continental.

Οι πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες καθιστούν το συνέδριο μοναδικό, δεδομένου ότι το Ελληνο Αεμρικανικό Επιμελητήριο θα φιλοξενήσει στο βήμα του, τους κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας μας, οι οποίοι αυτό το διάστημα συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα κρίσιμων προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός κ. κ. Λουκάς Παπαδήμος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η ομιλία του Αμερικανού Πρέσβη κ. Daniel Bennett Smith αλλά και του κ. Horst Reichenbach, Eπικεφαλής του Task Force για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ανάμεσα τους ομιλητές, θα είναι επίσης, υπουργοί της κυβέρνησης, εκπρόσωποι οικονομικών οργανισμών και χρηματοοικονομικών ιδυμάτων, οικονομικοί αναλυτές και επιχειρηματίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως σας φαίνεται τώρα κυρία Μπακογιάννη που το Υπουργείο Εξωτερικών εφαρμόζει τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας τις οποίες εσείς δεν εφαρμόζατε όταν είσασταν Υπουργός Εξωτερικών;

    Πως σας φαίνεται κυρία Μπακογιάννη που τώρα θα μείνετε εκτός Βουλής και τη Βουλή θα τη βλέπετε μόνο στα όνειρά σας; Τι λένε οι φίλοι σας οι διπλωμάτες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.