Αρχική Τουρισμός Ημερίδα με στόχο τη βελτίωση των προοπτικών της Ελληνικής και της Πολωνικής Τουριστικής Συνεργασίας

Ημερίδα με στόχο τη βελτίωση των προοπτικών της Ελληνικής και της Πολωνικής Τουριστικής Συνεργασίας

Κώστας Λεβέντης_Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κα Λαϊου_Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, κ. Παντελής Γιαννούλης_Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Πολωνία, κ. Γεώργιος Τσακανίκας_Incoming Executive Travel Plan
κ. Κώστας Λεβέντης, Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κα Λαϊου Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, κ. Παντελής Γιαννούλης, Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Πολωνία, κ. Γεώργιος Τσακανίκας Incoming Executive Travel Plan

Σε επιχειρηματική εκδήλωση με θέμα «Τουρισμός και οι δυνατότητες βελτίωσης της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Πολωνίας», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 στη Βαρσοβία και διοργανώθηκε από το τμήμα Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, ως συνέχεια των αντιστοίχων εκδηλώσεων των προηγουμένων τεσσάρων ετών για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, συμμετείχε, ο ταξιδιωτικός Οργανισμός TravelPlan, στο πλαίσιο ανάπτυξης του εισερχόμενου τουρισμού.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διερεύνηση δυνατοτήτων, προοπτικών ενίσχυσης και περαιτέρω προώθησης της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας, μεταξύ Ελλάδος και Πολωνίας στον τομέα του τουρισμού. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου ογδόντα άτομα, προερχόμενοι από το κλάδο του τουρισμού και εμπλεκομένους φορείς (TourOperators, TourAgents, Υπουργεία, Επιμελητήρια, Επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκή Κοινότητα, Δημοσιογράφοι).

Το TravelPlan συμμετείχε στην ημερίδα ως κεντρικός ομιλητής, κάνοντας αναφορά, μεταξύ άλλων, στις τουριστικές υποδομές και τη γενική εικόνα του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με αντιπροσώπους της πολωνικής αγοράς για καίρια ζητήματα, που αφορούν στην τουριστική αγορά μεταξύ των δύο χωρών.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε τόσο από ελληνικής, όσο και από πολωνικής πλευράς, καταδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για εντατικοποίηση ουσιαστικών προσπαθειών γνωριμίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου της πρόσφατης υπογραφής διμερής Ελληνο-Πολωνικής Συμφωνίας Τουριστικής Συνεργασίας από τον Έλληνα Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νικητιάδη και την Πολωνή Υφυπουργό Αθλητισμού και Τουρισμού, κα Sobierajska στις 6 Οκτωβρίου 2011 στην Κρακοβία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.