Αρχική Ξενοδοχεία Αισιοδοξούμε ότι θα ικανοποιήσουμε όλα τα βαλάντια στο Πήλιο για να περάσουν...

Αισιοδοξούμε ότι θα ικανοποιήσουμε όλα τα βαλάντια στο Πήλιο για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τον πιο όμορφο τρόπο, λέει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων, που είναι το Πήλιο, για άλλη μια φορά θα παραμείνει αγαπημένος στις επιλογές των Ελλήνων επισκεπτών. Παρά την οικονομική κρίση, οι επιλογές των ξενοδόχων να διατηρήσουν χαμηλές τιμολογιακές πολιτικές, θα οδηγήσουν αρκετό κόσμο στην περιοχή μας. Για άλλη μια φορά οι ξενοδόχοι είναι μπροστάρηδες στην στήριξη της τοπικής οικονομίας. Αναλυτικότερα η συλλογή στατιστικών στοιχείων 120 ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών όλων των περιοχών με δείγμα στις 19/12, μας δίνει την παρακάτω εικόνα όπου μέρα με μέρα διαμορφώνεται όλο και θετικότερα.
Συγκεκριμένα, οι πληρότητες όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή ανά περιοχή είναι της τάξης του 75% για Πορταριά και 65% για Μακρινίτσα σε παραδοσιακά καταλύματα Α’ και Β’ κατηγορίας. Το ποσοστό πληρότητας σε χαμηλής κατηγορίας καταλύματα είναι αρκετά χαμηλότερο. Στα Χάνια το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώνεται στο 60% ενώ στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα σε Τσαγκαράδα, Μούρεσι και Ζαγορά, η πληρότητα είναι κάτω του 50%. Μέσα στην πόλη του Βόλου αλλά και στην Αγριά η πληρότητα στα ξενοδοχειακά καταλύματα χαμηλής κατηγορίας κυμαίνεται στο 20%, ενώ στα υψηλής γύρω στο 65%.
Εκτιμούμε ότι όλοι οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής θα έχουν τη δυνατότητα να βρούνε το δωμάτιο της αρεσκείας τους. Η δυναμική των τελευταίων ημερών μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι θα ικανοποιήσουμε όλα τα βαλάντια στο Πήλιο για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τον πιο όμορφο τρόπο.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και να τον διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την διαμονή του στο Νομό. Πληροφορίες στο τηλ.: 2421-020273 και στο www.travel-pelion.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.