Αρχική Airlines News Weekendair με την Olympic Air και προσφορές στις τιμές εισιτηρίων

Weekendair με την Olympic Air και προσφορές στις τιμές εισιτηρίων

Weekendair με την Olympic Air και προσφορές στις τιμές εισιτηρίων Η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Ηράκλειο, Σύρος, Καβάλα (από και προς Αθήνα) και Ρόδος (από και προς Ηράκλειο). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη(από και προς Αθήνα).

Η προσφορά αφορά 440 θέσεις και ξεκινά το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 15 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 24 Nοεμβρίου.

Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:

Αθήνα – Βελιγράδι

από €83

Βελιγράδι – Αθήνα

από €62

Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

από €83

Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

από €52

Προορισμοί εσωτερικού:

Αθήνα – Ηράκλειο

από €51

Ηράκλειο – Αθήνα

από €32

Αθήνα – Σύρος

από €51

Σύρος – Αθήνα

από €32

Αθήνα – Καβάλα

από €51

Καβάλα – Αθήνα

από €32

Ηράκλειο – Ρόδος

από €32

Ρόδος – Ηράκλειο

από €32

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας εισιτήρια σε προσιτές τιμές για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.