Home Εταιρικά Νέα MIG σε στρατηγική συνεννόηση με τον Όμιλο εταιρειών ABU DHABI – Προς...

MIG σε στρατηγική συνεννόηση με τον Όμιλο εταιρειών ABU DHABI – Προς αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε Ελλάδα και Κύπρο

Η MARFIN INVESTMENT GROUP (“MIG”) ανακοίνωσε ότι ήλθε σε στρατηγική συνεννόηση με τον Όμιλο εταιρειών ABU DHABI MAR/PRIVINVEST GROUP (“ADM”) ώστε να αναζητήσουν και να αξιοποιήσουν από κοινού επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.  Σύμφωνα με αυτή την συνεννόηση προβλέπεται ότι: 

  1. Η ADM θα καταστεί  μέτοχος ή/και επενδυτής μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου στην MIG, ύψους που θα καθορισθεί, το συντομότερο, πρακτικά, δυνατόν.  Ταυτόχρονα ο κ. Iskandar Safa, Πρόεδρος της ADM, θα εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG.
     
  2.  Η MIG θα καταστεί μέτοχος στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε/Σκαραμανγκάς (“HSY”), ύψους που θα καθορισθεί, αποκτώντας θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της HSY και θα βοηθήσει στη Διοίκηση της εταιρείας.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, Πρόεδρος της MIG, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρούμε τον Όμιλο εταιρειών ABU DHABI MAR/PRIVINVEST GROUP υπό την ηγεσία του κ. Iskandar Safa ως έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό επενδυτή για την MIG.  Σε ένα περιβάλλον πολλών προκλήσεων ο νέος μας επενδυτής με τους υπάρχοντες μετόχους της MIG θα προσθέσουν σημαντική αξία στις προσπάθειες της MIG να αναζητήσει επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version