Αρχική Εκθέσεις Ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας στην Έκθεση SENIOR 2011

Ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας στην Έκθεση SENIOR 2011

Ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας στην Έκθεση SENIOR 2011Με επιτυχία διεξήχθη η Έκθεση SENIOR (www.seniorfair.se) στο Εκθεσιακό Κέντρο Stockholmsmässan της Στοκχόλμης, την 2-4 Νοεμβρίου 2011 όπου το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας διέθετε Περίπτερο.

Η ετήσια Έκθεση SENIOR απευθύνεται στους πολίτες Τρίτης Ηλικίας οι οποίοι ανήκουν σε μια κατηγορία πολιτών που διαθέτει άφθονο χρόνο καθώς και την οικονομική επιφάνεια να επενδύουν ετησίως σε ταξίδια μακράς διαρκείας. Η προσέλευση του κοινού στην φετινή Έκθεση SENIOR σημείωσε αύξηση +38% σε σύγκριση με το 2010 (8.200) με τον αριθμό επισκεπτών να ανέρχεται στους 11.274. Η Έκθεση αποτελείτο από 116 Εκθέτες, 43 εκ των οποίων προέρχονταν από τον χώρο του Τουρισμού.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, ο νέος Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Φινλανδίας και Βαλτικών χωρών, κ. Θεόδωρο Θαλασσινό καθώς και το επιτόπιο προσωπικό του Γραφείου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να καθησυχάσουν πληθώρα ενδιαφερόμενων Σουηδών πολιτών οι οποίοι παρουσίαζαν αμείωτο ενδιαφέρον να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, ωστόσο εκδήλωναν κάποια ανησυχία και δισταγμό με όσα εισπράττουν από τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό λόγω της οικονομικής κατάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.