Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέος προορισμός της AIR FRANCE : το WUHAN

Νέος προορισμός της AIR FRANCE : το WUHAN

Νέος προορισμός της AIR FRANCE : το WUHANΑπό τις 11 Απριλίου 2012, η ​​Air France θα ξεκινήσει δρομολόγια από Παρίσι -Charles de Gaulle για το διεθνές αεροδρόμιο Wuhan Tianhe της Κίνας. Η Air France είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ του Wuhan και της Ευρώπη.

” Αυτός είναι ο 5ος προορισμός της AIR FRANCE στην ηπειρωτική Κίνα και ενισχύει την θέση της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αυτή αγορά. Ο Όμιλος Air France KLM προσφέρει από Ευρώπη την μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας (Κίνα, Χονγκ Κονγκ και Ταϊβάν). Η ανάπτυξη της AIR FRANCE KLM στην Κίνα είναι ένας από τους στρατηγικούς στόχους του Ομίλου μας. Συμβάλλει στην ενίσχυση των γαλλο-κινεζικών σχέσεων “, δήλωσε ο Bruno Matheu, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Marketing, RevenueManagement & Network για την Air France KLM.

Η ανακοίνωση έγινε στις 5 Νοεμβρίου στο Wuhan, κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Air France και της πόλης του Wuhan.

Στο σταυροδρόμι της κεντρικής Κίνας και σε ίση απόσταση από το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Guangzhou, το Wuhan είναι ένας συγκοινωνιακός κόμβος για τις αεροπορικές, σιδηροδρομικές και ακτοπλοϊκές μεταφορές. Πρωτεύουσα του Hubei, με πληθυσμό 9 εκατομμυρίων κατοίκων, το Wuhan είναι μια δυναμική πόλη, ένα εμπορικό, οικονομικό, επιστημονικό και βιομηχανικό (κυρίως αυτοκινήτων) κέντρο, με πολλές διεθνείς εταιρείες

Η AirFrance θα προσφέρει τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Η πτήση AF132 θα αναχωρεί από το Παρίσι-Charles de Gaulle κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, επιστρέφοντας από το Wuhan την επόμενη ημέρα.

Η πτήση επιστροφής, AF139, θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Wuhan Tianhe κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, φθάνοντας στο Παρίσι-Charles de Gaulle, την ίδια ημέρα.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 777-200ER, το οποίο προσφέρει 309 θέσεις: 35 στη Business, 24 στη Premium Voyageur και 250 στην Voyageur / Economy.

Κατά τη χειμερινή περίοδο 2011, ο Όμιλος AIR FRANCE KLM προσφέρει 80 πτήσεις την εβδομάδα σε οκτώ προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας (Beijing, Shanghai, Guangzhou, HongKong, Chengdu, Hangzhou, XiamenandTaipei).

Προγράμματα πτήσεων από 11 Απριλίου 2012

  • Παρίσι-CDG – Wuhan: AF 132 – Αναχώρηση στις 16:20 – Άφιξη στο Wuhan την επόμενη ημέρα στις 08:55, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
  • Wuhan – Παρίσι-CDG: AF 139 – Αναχώρηση στις 11:30 π.μ. – Άφιξη στο Παρίσι-CDG την ίδια ημέρα στις 17:00, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.airfrance.gr, καλέστε στο 210 99 80 222, ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.