Αρχική Εταιρικά Νέα Νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κω από τη Mitsis Hotels

Νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κω από τη Mitsis Hotels

Νέα ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κω από τη Mitsis HotelsΣτα 128 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της αλυσίδας Mitsis Hotels το 10μηνο του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας αύξηση ύψους 15% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Τα καθαρά κέρδη του ξενοδοχειακού ομίλου άγγιξαν τα 29 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο, σημειώνοντας άνοδο ύψους 80% συγκριτικά με το 2010.

Ο πρόεδρος της Μitsis Hotels υπογραμμίζει ότι φέτος «οι εταιρείες του ομίλου ολοκλήρωσαν επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 300 εκατ. ευρώ, που αφορούσε, πέραν της απόκτησης τεσσάρων νέων μονάδων (μόνο το “Βlue Dom” της Κω κόστισε 56 εκατ. ευρώ), τη ριζική ανακαίνιση και επέκταση των περισσότερων εκ των υφιστάμενων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Οπως αποκαλύπτει, «από τη νέα σεζόν μέχρι το 2015 ξεκινά νέο επενδυτικό σχέδιο, που ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ (χωρίς να εμπεριέχονται τα έξοδα για ανακαινίσεις) και το οποίο αφορά την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου δαπάνης 45 εκατ. ευρώ σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη νότια Ρόδο, την κατασκευή ενός ακόμη δυναμικότητας 500 δωματίων στη βόρεια Κέρκυρα (Ρόδα), κόστους 60 εκατ. ευρώ, που θα είναι έτοιμο το 2013, και του “Αlila” στο Φαληράκι της Ρόδου (δαπάνης 45 εκατ. ευρώ), που ανοίγει τις πύλες του τον Μάιο του 2012».

Ο κ. Μήτσης αναφέρει ότι η χρηματοδότηση των επιχειρηματικών του πλάνων, πέρα από ίδια κεφάλαια, γίνεται αυτή την περίοδο από τράπεζες του εξωτερικού (Barclays, Credit Suisse)

Πηγή: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.