Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet εξοικονομεί τα χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων με τη νέα συμφωνία...

Η easyJet εξοικονομεί τα χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων με τη νέα συμφωνία της με το Υπουργείο Αμύνης

Η easyJet εξοικονομεί τα χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων με τη νέα συμφωνία της με το Υπουργείο ΑμύνηςΗ easyJet, ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 31, Οκτωβρίου, ότι στο πλαίσιο της νέας της στρατηγικής, διαμορφώνει μία νέα συνεργασία με το Υπουργείο Αμύνης (MoD), ώστε να παρέχει εγχώρια και ευρωπαϊκά ταξίδια με έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια του δικτύου της.

Υπό τη διαχείριση της εταιρία HRG, η easyJet θα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στις χρεώσεις πρόσθετων αποσκευών για στρατιωτικό προσωπικό. Η ανάγκη αυτή κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πολλοί στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων ταξιδεύουν συχνά με πολλά τεμάχια αποσκευών.

Η συμφωνία αυτή αναγνωρίζει τη σημαντική αγοραστική δύναμη του κράτους, ενώ η easyJet ελπίζει να εξασφαλίσει ταξιδιωτικές συμφωνίες και με άλλες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και με επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η Carolyn McCall, Chief Executive της easyJets, δήλωσε: «Αυτή η νέα συνεργασία θα έχει πολύ σημαντικά οφέλη και εξοικονόμηση κόστους για το Υπουργείο Αμύνης, το οποίο δέχεται μεγάλη πίεση από τους φορολογούμενους  προκειμένου να επιτύχει εξοικονόμηση κόστους. Ο σκοπός της easyJet είναι να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά και αυτή η νέα συνεργασία να γίνει η πρώτη από μία σειρά συνεργασιών με το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, πάντα με τη σύμπραξη του νέου εταιρικού δικτύου πωλήσεων της easyJet.»

Ο Lt Colonel Mike Holmes, Head of Defence Travel, δήλωσε «Το Υπουργείο Αμύνης αναγνωρίζει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η easyJet και η σημερινή νέα συνεργασία αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να επιδιώξουμε μεγαλύτερη αύξηση της αποτελεσματικότητας. Το Υπουργείο Αμύνης επιδιώκει διαρκώς να αναζητά νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που θα συντελέσουν στην προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων και θα παρέχουν στον πελάτη καλύτερο «value for money». Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί την πρώτη στο είδος της με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρία χαμηλού ναύλου και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη θετική προσέγγιση της easyJet.» 

Η easyJet αναμένει να μεταφέρει πάνω από 50,000 επιβάτες του Υπουργείου Αμύνης το χρόνο σε δημοφιλείς προορισμούς όπως είναι το Μπέλφαστ, η Γλασκόβη, το Εδιμβούργο, το Γιβραλτάρ και η Λάρνακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.