Αρχική Βραβεία Δεύτερη συνεχή διάκριση της ιστοσελίδας του Navigator

Δεύτερη συνεχή διάκριση της ιστοσελίδας του Navigator

Ο Navigator βραβεύεταιΔεύτερη συνεχή διάκριση της ιστοσελίδας του ταξιδιωτικού οργανισμού!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services διακρίθηκε για την πληρότητα της ιστοσελίδας του στην 27η Philoxenia, στα πλαίσια της οποίας ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) επιβράβευσε τα καλύτερα έντυπα και sites των τουριστικών γραφείων μελών του.

Ο Navigator βραβεύτηκε στην κατηγορία «Πληρότητας Περιεχομένου Ιστοσελίδας», μετά από την περσινή απονομή, που απέσπασε εξίσου εξαιρετικές κριτικές για τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν στην ιστοσελίδα, όπως τη δυνατότητα online κράτησης, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου site. Το βραβείο αυτό ενισχύει την εικόνα του ταξιδιωτικού οργανισμού, που το 2012 θα συμπληρώσει μισό αιώνα ισχυρής παρουσίας στον τουριστικό τομέα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τη θέση του ως πρωτοπόρος στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.