Αρχική Ελλάδα Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στα Τέμπη μέχρι τη Παρασκευή 25, Νοεμβρίου – Κυκλοφοριακές...

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στα Τέμπη μέχρι τη Παρασκευή 25, Νοεμβρίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Celestyal Cruises

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών εντός της κοιλάδας των Τεμπών, από την 06:00 ώρα της Δευτέρας 14-11-2011 μέχρι την 20:00 ώρα της Παρασκευής 25-11-2011.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως ακολούθως:
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
α. Όλα τα φορτηγά αυτ/τα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που θα προέρχονται από τη Θεσ/νικη, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ κόμβο του Κλειδίου Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδός) – Κοζάνη και από εκεί μέσω της Ε.Ο. Κοζάνης-Ελασσόνας –Τυρνάβου-Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον Α/Κ Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. ή εναλλακτικά επίσης από την Εγνατία Οδό και μέσω της Ε.Ο. Γρεβενών-Καλαμπάκας-Τρικάλων-Λάρισας και στη συνέχεια διά της Περιφερειακής Οδού Λάρισας- Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Νίκαιας.
Η ανωτέρω εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται από την 04:30 ώρα της Δευτέρας 14-11-2011.
β. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα και τα φορτηγά αυτ/τα μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που θα προέρχονται από τη Θεσ/νίκη,θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Σ. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον Λ/Κ Γυρτώνης, όπου Θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΔΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
α. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα και τα φορτηγά αυτ/τα μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Πλατύκαμπου προς την Αγιά και στη συνέχεια μέσω της οδού Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου-Βελίκας Κόκκινου Νερού – Στομίου – Ομολίου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τη διασταύρωση Στομίου.
β. Όλα τα φορτηγά αυτ/τα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Νίκαιας προς την Περιφερειακή Οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.σ. Λάρισας – Τρικάλων-Καλαμπάκας – Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και ακολούθως στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του κόμβου του Κλειδίου Ημαθίας, προς Θεσ/νικη ή εναλλακτικά Α/Κ Γυρτώνης όπου Θα συνεχίζουν στην Επ. Οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα –Τυρνάβου – Ελασσόνας Κοζάνης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και ακολούθως στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του κόμβου του Κλειδίου Ημαθίας, προς Θεσ/νικη.
Προκειμένου να διευκολύνεται η κοινωνικοοικονομική ζωή των κατοίκων της περιοχής, από την οποία διέρχεται η εναλλακτική διαδρομή του Ανατολικού Άξονα (παραλιακή Αγιοκάμπου), καθώς και των κατοίκων του Δήμου Τεμπών, των ανωτέρω ρυθμίσεων εξαιρούνται:
(1) Λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για τη μεταφορά μόνο κατοίκων της περιοχής, ήτοι για την εξυπηρέτηση της δημόσιας επιβατικής συγκοινωνίας των διαμενόντων στην περιοχή κατοίκων.
(2) Φορτηγά αυτοκίνητα, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού ως άνω χαρακτήρα (τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων, συλλογή γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή εφοδιασμό κτηνοτροφικών μονάδων κ.λ.π.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.