Αρχική Τουριστικά Γραφεία GATS: Στόχος η εξάπλωση της παροχής τουριστικών υπηρεσιών σε περισσότερους προορισμούς

GATS: Στόχος η εξάπλωση της παροχής τουριστικών υπηρεσιών σε περισσότερους προορισμούς

GATS: Στόχος η εξάπλωση της παροχής τουριστικών υπηρεσιών σε περισσότερους προορισμούςΟ Όμιλος Εταιρειών GATS, ανακοίνωσε, την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της μητρικής εταιρείας AVACOM Plc, στην οποία ανήκει κατά πλειοψηφία και η οποία είναι εισηγμένη στο κυπριακό Χρηματιστήριο.

Η αύξηση, η οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του κυπριακού Χρηματιστηρίου, αφορά στην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 59.762.647 νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,34€ εκάστη. Πρόκειται, δηλαδή, για αύξηση της κεφαλαιακής βάσης της εταιρείας κατά 20.319.299,98€.

Με εκπροσώπηση σε περισσότερα από 10 σημεία στον ελλαδικό χώρο καθώς και σε Ιταλία και Ολλανδία, με πλέον των 2.000 προμηθευτών, διαθέτοντας εγκαταστάσεις στα σημαντικότερα ελληνικά νησιά, ιδιόκτητο στόλο μεταφορών καθώς και ένα πλέγμα διαφορετικών εταιρειών που καλύπτουν όλο το φάσμα εξυπηρέτησης ξένων επισκεπτών, ο Όμιλος με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προχωρά με ακόμη πιο δυναμικά βήματα στην υλοποίηση στρατηγικών σχεδίων ανάπτυξης, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ηγέτη στον κλάδο και ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα, ο Όμιλος προχωρά στη διεύρυνση των συνεργασιών του με τους σημαντικότερους Tour Operators σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την εξάπλωση της παροχής υπηρεσιών σε περισσότερους προορισμούς στη χώρα, με ταυτόχρονη ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων στον ξενοδοχειακό τομέα και στις εγγενείς μεταφορές. Στις άμεσες προτεραιότητες, περιλαμβάνεται επίσης, η προώθηση των on line συστημάτων του Ομίλου στην ευρύτερη αγορά.

Ο Όμιλος GATS και το ανθρώπινο δυναμικό του, τιμώντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών συνεχίζουν στην πορεία της υγιούς και κερδοφόρας ανάπτυξης, με την πεποίθηση ότι η διεθνοποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και η προβολή της χώρας μέσω της στρατηγικής του Ομίλου αποτελούν βάση για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.