Home Αεροπορικά Νέα easyJet: Στοιχεία επιβατικής κίνησης Σεπτεμβρίου 2011

easyJet: Στοιχεία επιβατικής κίνησης Σεπτεμβρίου 2011

Easyjet A-319Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία easyJet, η επιβατική κίνηση για το Σεπτέμβριο είναι αυξημένη κατά 8.5%.

Αναλυτικά τα στοιχεία έχουν ως εξής

Μήνας                Σεπτέμβριος 2011    Σεπτέμβριος  2010    Μεταβολή
Επιβάτες1        5,181,839                       4,774,991                       8.5%    
Πληρότητα2        89.6%                                 89.3%                              (0.3)pp 

12μηνο                   Σεπτέμβριος 2011    Σεπτέμβριος 2010    Μεταβολή
Επιβάτες1        54,509,271                      48,754,366                     11.8%
Πληρότητα2        87.3%                                87.0%                                0.3pp

Εν τω μεταξύ τα εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο Gatwick – Κεφαλονιά, που ανακοίνωσε πρόσφατα η easyJet, θα ξεκινήσουν να πωλούνται από 20 Οκτωβρίου 2011, με τις τιμές να ξεκινούν από £35,99 (για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων των φόρων).
Τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 28 Απριλίου 2012 έως το τέλος του Οκτωβρίου του 2012, και θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, προσφέροντας στους επιβάτες από το Gatwick ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε προορισμούς για το επόμενο καλοκαίρι.


Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: «Το νέο δρομολόγιό μας από το Gatwick προς την Κεφαλονιά προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες που αναζητούν μια εύκολη και προσιτή ηλιόλουστη απόδραση την επόμενη χρονιά.
Η Ελλάδα είναι παραδοσιακά αγαπημένος προορισμός  και η Κεφαλονιά σίγουρα ένας από τους πλέον δημοφιλείς της Μεσογείου.


Η συνεχής επέκταση της λειτουργίας μας στο Gatwick και το γεγονός ότι είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του αεροδρομίου, αντανακλά τη δέσμευση της easyJet να παρέχει στους ταξιδιώτες της συγκεκριμένης περιοχής την καλύτερη επιλογή προορισμών με τις χαμηλότερες τιμές».


Η Κεφαλονιά είναι το δέκατο νέο δρομολόγιο που προθέτει η εταιρεία από το Gatwick του Λονδίνου μέσα στο 2011. Οι λοιποί προορισμοί είναι τα: Αμμάν, Κατάνια, Φουερτεβεντούρα, Σεβίλλη, Σμύρνη, Μπολόνια, Βερόνα, Ζάγκρεμπ και Αμπερντίν.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους, τη διαμονή και τις μετακινήσεις τους σε πακέτο, μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ευέλικτων και οικονομικών διακοπών προς όλους τους προορισμούς easyJet από το Gatwick στην ιστοσελίδα του easyJet Holidays  (www.easyJet.com/holidays)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version