Αρχική Ιστιοπλοΐα 2ο Catamarans Cup International Regatta 2011, 22-29 Οκτωβρίου, 2011

2ο Catamarans Cup International Regatta 2011, 22-29 Οκτωβρίου, 2011

2ο Catamarans Cup International Regatta 2011, 22-29 Οκτωβρίου, 2011Το 2ο Catamarans Cup International Regatta 2011, πρόκειται να διεξαχθεί στην Αθήνα από 22 – 29 Οκτωβρίου 2011.

23 ιστιοπλοϊκά καταμαράν κρουαζιέρας από 38 έως 50 πόδια έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο 2ο Catamarans Cup international. 

  Μια διεθνής διοργάνωση η οποία αποτελεί συνδυασμό ενός αγώνα ιστιοπλοΐας και μιας κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδας. Στόχος αποτελεί η συνεύρεση εθισμένων ιστιοπλόων και μη, απ’ όλο τον κόσμο, σε μια θαλάσσια διαδρομή με σκοπό τη γνωριμία με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, τα καταμαράν κρουαζιέρας και τις ελληνικές ομορφιές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και event στα νησιά, όπως απονομές και βραβεύσεις σε κάθε λιμάνι, πάρτι, BB-Q, κοκτέιλ, διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις.

Ιστιοπλόοι και μη, απ‘ όλο τον κόσμο είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν, είτε με το ιδιωτικό τους καταμαράν, είτε ενοικιάζοντας ένα καταμαράν από το στόλο μας, είτε ως μεμονωμένοι συμμετέχοντες σε πληρώματα ανοικτά σε νέα μέλη. Ανεξαρτήτως γνώσης και εμπειρίας, υπάρχουν τρόποι να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται!        
Ξεκινώντας από την Αθήνα, η διαδρομή περιλαμβάνει πανέμορφα νησιά και πόλεις, με κοντινές διαδρομές, κοινωνικές εκδηλώσεις και ελεύθερο χρόνο για εξερευνήσεις.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.