Αρχική Τοπικά Τη Τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται στα όρια του Δήμου Σαρωνικού καταγγέλλει...

Τη Τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται στα όρια του Δήμου Σαρωνικού καταγγέλλει ο κ. Ν. Βολάκος

Ο κ. Ν. Βολάκος, Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού, από τον συνδυασμό “Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού”Τη Τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελείται στα όρια του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια από την ανεξέλεγκτη καύση απορριμμάτων της παράνομης χωματερής του Δήμου Μαρκοπούλου, καταγγέλλει ο κ. Ν. Βολάκος, Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “Από τη Δευτέρα, 03/10/11, καίγονται τα απορρίμματα και θα συνεχίσουν να καίγονται για αρκετές μέρες, δημιουργώντας μία άκρως “τοξική” ατμόσφαιρα γεμάτη “φουρίνες” και “διοξίνες” .
 
H κατάσταση αυτή δεν είναι μόνο παράνομη, είναι και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, καθώς με την καύση των σκουπιδιών παράγονται εξαιρετικά ρυπογόνες ουσίες όπως οι διοξίνες, οι οποίες στη συνέχεια επικάθονται στη βλάστηση ή αναπνέονται από τους ανθρώπους και τα ζώα περνώντας στη τροφική αλυσίδα.  

Περιμένουμε την τοποθέτηση του Δημάρχου Σαρωνικού για την περιβαλλοντική καταστροφή που  συντελείται στα Καλύβια.

Ωραίες οι ημερίδες και τα πανηγύρια αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε  πως πολιτισμός είναι και η προστασία του περιβάλλοντος.

 Ο λαϊκισμός πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει και ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη αυτών που λέει και αυτών που κάνει, αυτός ο λαϊκισμός δυστυχώς μας οδήγησε εδώ και τώρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα αμάζευτα….”

Δράση

Ο κ. Βολάκος καλεί

“Όλους την Πέμπτη, 6/10/11, στις 10.00 το πρωί, στο Δημαρχείο Σαρωνικού με Μαύρες Σημαίες να διαμαρτυρηθούμε για την οικολογική καταστροφή του περιβάλλοντος.
Και στη συνέχεια να καταθέσουμε στο Δήμο Μαρκοπούλου έγγραφη καταγγελία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.