Home Εταιρικά Νέα Σε νέα έδρα η Davidson Hotels

Σε νέα έδρα η Davidson Hotels

Σε νέα έδρα η Davidson HotelsΟ όμιλος Davidson Hotels & Resorts ανακοίνωσε πως μεταφέρει την έδρα του στην Ατλάντα, στην Αμερική, όμως η λογιστική, η μισθοδοσία και κάποιες άλλες λειτουργίες θα παραμείνουν στο Μέμφις. Η μεταστέγαση αναμένεται να λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2012.

«Έχουμε επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό των ακινήτων σημαντικά κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, και πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο John Belden, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Davidson. “Η μετεγκατάσταση σε μια πόλη πύλη, θα παρέχει μεγαλύτερη ταξιδιωτικές επιλογές για τους συνεργάτες μας, και τη βελτιστοποίηση της προβολής και της προσβασιμότητας μας με τους επενδυτές και ιδιοκτήτες ακινήτων. Αυτό θα μας επιτρέψει επίσης να αθροίσουμε τη λειτουργία και την ανάπτυξη των πόρων κάτω από μία στέγη.

«Η Ατλάντα επιλέχθηκε επειδή έχει βαθμολογηθεί ως μία από τις Top 10 πιο ελκυστικές πόλεις της χώρας για εταιρική μετεγκατάσταση”, πρόσθεσε ο Belden. “Το Hartsfield-Jackson International Airport θα μας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους επενδυτές μας. “

Στην Ατλάντα πρόκειται να εγκατασταθούν δραστηριότητες, όπως οι πωλήσεις / έσοδα διαχείρισης, τροφίμων και ποτών, ο σχεδιασμός και η κατασκευή, το νομικό τμήμα, το τμήμα ανθρωπίνων πόρων και ανάπτυξης. Το γραφείο στο Μέμφις θα συνεχίσει να στεγάζει τα τμήματα λογιστικής, μισθοδοσίας, διαχείρισης κινδύνου και IT.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version