Αρχική Gastronomy Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο The Westin Athens, στο Astir Palace Resort

Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο The Westin Athens, στο Astir Palace Resort

Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο The Westin Athens, στο Astir Palace ResortΤο ξενοδοχείο The Westin Athens, στο Astir Palace Resort, άνοιξε την… κουζίνα του την Παρασκευή το βράδυ και υποδέχθηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους της Τουρκικής Πρεσβείας και της Turkish Airlines, στο Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, το οποίο φιλοξενείται για πρώτη φορά, στο εστιατόριο Al Fresco από τις 14 έως τις 25 Οκτωβρίου.
Οι δύο Τούρκοι σεφ, μέλη της Εθνικής Τουρκικής Γαστρονομικής Ομάδας, από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak της Istanbul, ανέλαβαν το μενού και μέσα από αυτό το ταξίδι των γεύσεων έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο που παραβρέθηκε στην εναρκτήρια βραδιά, να κάνει ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό της γειτονικής χώρας.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν πολλά διαφορετικά πιάτα, από τα χαρακτηριστικότερα της τούρκικης κουζίνας.
Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Χασάν Γκογιούς, και η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους τους, μεταξύ των οποίων ήταν πρεσβευτές άλλων χωρών, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης από την Ελλάδα και την Τουρκία, όπως επίσης και τα τηλεοπτικά κανάλια CNN Turk και TRT Turk.
Όσοι θελήσουν να κάνουν αυτό το γευστικό ταξίδι και επισκεφθούν το εστιατόριο Al Fresco έως τις 25 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν ταυτόχρονα στην κλήρωση με δώρο δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Istanbul και διαμονή στο ξενοδοχείο Sheraton, προσφορά της Turkish Airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.