Αρχική Sports Στην Γ. Παράσχος και ΣΙΑ ΕΠΕ το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν

Στην Γ. Παράσχος και ΣΙΑ ΕΠΕ το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν

Χιονοδρομικό Κέντρο ΚαϊμακτσαλάνΣτην εταιρεία Γ. Παράσχος και ΣΙΑ ΕΠΕ παραχωρήθηκε η εκμετάλλευση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν, σύμφωνα με την επικύρωση του πρακτικού διενέργειας του διαγωνισμού από το διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Πέλλας «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» (ΑΝΠΕ).

Η συνεδρίαση του δ.σ. της ΑΝΠΕ έγινε στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, με τη συμμετοχή των: αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και προέδρου του δ.σ. Θ. Θεοδωρίδη, δημάρχων Έδεσσας και Σκύδρας Δ. Γιάννου και Γ. Χοϊδη αντίστοιχα, του περιφερειακού συμβούλου και μέλος του δ.σ. κ. Νουσηκύρου -ο οποίος ήταν πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού-, του αντιδημάρχου Έδεσσας και μέλους του δ.σ. κ. Φαρμούζη και του διευθύνοντα συμβούλου Αναπτυξιακής κ. Κιοσέογλου (ως μέλη της ανωτέρω επιτροπής), καθώς και του κ. Κουκουλή, εργολάβου, μέλους του δ.σ. της ΑΝΠΕ.

Ο Θ. Θεοδωρίδης δήλωσε ικανοποιημένος για την τελική επικύρωση της σύμβασης με την εταιρεία Γεώργιος Παράσχος και ΣΙΑ ΕΠΕ αλλά και δικαιωμένος αφού -όπως λέει- «με προσωπικές, αδιάκοπες ενέργειες κατάφερε να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία το μείζον αυτό θέμα της μίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας-Καϊμακτσαλάν»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.