Αρχική Συνέδρια Ο Amphitrion θα διοργανώσει το Διεθνές Συνέδριο Αγροτουρισμού 2013 στην Ελλάδα

Ο Amphitrion θα διοργανώσει το Διεθνές Συνέδριο Αγροτουρισμού 2013 στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion επελέγη, μεταξύ πέντε υποψηφίων, να διοργανώσει το Διεθνές Συνέδριο Αγροτουρισμού 2013 στην Ελλάδα από παρουσίαση που έλαβε χώρα στο εν λόγω Συνέδριο 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη 13-16 Οκτωβρίου 2011.

Η παρουσίαση έγινε από εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, την κα Κάρμεν Κόρδοβα, κατά την οποία προώθησε την Ελλάδα ως αγροτουριστικό προορισμό ενώ παράλληλα προέβαλε την εξειδίκευση του Αμφιτρύωνα σε αυτόν τον τομέα σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών και την δημιουργία ειδικών προγραμμάτων.

Στην προσπάθεια αυτή, η εταιρεία είχε την αμέριστη υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Σουηδία και πιο συγκεκριμένα, της κας Πρέσβειρας Αλίκης Χατζή, αλλά και την ενεργή συμμετοχή του κου Σταύρου Σταυράκου – Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που σε ομιλία του στους συνέδρους ενίσχυσε τις πιθανότητες εκλογής της Ελλάδας.

Το διεθνές συνέδριο αγροτουρισμού πραγματοποιείται σε μια χώρα της Ευρώπης κάθε δύο χρόνια ενώ παρεμβάλλεται η διοργάνωσή του σε χώρα εκτός Ευρώπης. Στα πλαίσια αυτού του Συνεδρίου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους οι επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να το προωθήσουν αλλά και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού, ένα τομέα με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχία αυτή είναι μεγάλη για τον Αμφιτρύωνα αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα καθώς θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία στην χώρα μας να αναδείξει μια πλευρά της η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.