Αρχική Airlines News Weekendair: Φθινοπωρινές προσφορές για όλους, με την Olympic Air

Weekendair: Φθινοπωρινές προσφορές για όλους, με την Olympic Air

Weekendair Φθινοπωρινές προσφορές Olympic AirΗ Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Αλεξανδρούπολη και Καβάλα (από και προς Αθήνα) και Μυτιλήνη, Χανιά (από και προς Θεσσαλονίκη). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Τίρανα και Σόφια (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 430θέσεις, ξεκινά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 88 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 68 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 64 ευρώ για αναχώρηση από την Αθήνα και από τα 45 ευρώ για την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:

Αθήνα – Σόφια

από €88

Σόφια – Αθήνα

από €68

Αθήνα – Τίρανα

από €100

Τίρανα – Αθήνα

από €81

Προορισμοί εσωτερικού:

Αθήνα –Αλεξανδρούπολη

από €64

Αλεξανδρούπολη– Αθήνα

από €45

Αθήνα – Καβάλα

από €84

Καβάλα – Αθήνα

από €65

Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη

από €45

Μυτιλήνη – Θεσσαλονίκη

από €45

Θεσσαλονίκη – Χανιά

από €45

Χανιά – Θεσσαλονίκη

από €45

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.