Αρχική Εκδηλώσεις «Ο πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης» μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στις 24...

«Ο πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης» μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στις 24 Σεπτεμβρίου, στο Hilton

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας οργανώνει Εσπερίδα με θέμα: «Ο πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης» το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 (ώρα 17.30-19.30) στην Αθήνα (Ξενοδοχείο: Hilton, αίθουσα Ερατώ) στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital + Vision, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα αναπτύξει το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα «Μεσσηνία και Θρησκευτικός Τουρισμός», ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Καραμπάτος που θα παρουσιάσει τις συνδυασμένες δράσεις που υλοποιεί για τον τουρισμό στην Μεσσηνία το «Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας “KCVB”» του Επιμελητηρίου, ο κ. Νίκος Κατσικερός, Αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε, με θέμα ομιλίας «Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος – υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εμπειριών», ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται 2 προτάσεις ιατρικού τουρισμού στη Μεσσηνία που θα παρουσιάσουν ο κ. Αναστάσιος Πουλόπουλος, Ιατρός Νεφρολόγος-Επιστημονικός Δ/ντης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Μεσογειακού Κέντρου Διακοπών-Αιμοκάθαρσης Καλαμάτας και ο κ. Β Τζωρτζάκης, Χειρούργος ορθοπεδικός, Πρόεδρος Πρότυπου Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Διάπλαση” Καλαμάτας.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του «Γραφείου Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών & Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας “KCVB”» του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την προβολή της Μεσσηνίας ως τουριστικού προορισμού και την ενημέρωση των επαγγελματιών και εκπροσώπων του τουριστικού τομέα για τις μορφές θεματικού τουρισμού που είναι δυνατόν να ασκηθούν στη περιοχή μας. Πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.