Αρχική Airlines News H Qatar Airways προσφέρει απίθανες εκπτώσεις μέχρι και 32 % στα εισιτήριά...

H Qatar Airways προσφέρει απίθανες εκπτώσεις μέχρι και 32 % στα εισιτήριά της

H Qatar Airways προσφέρει απίθανες εκπτώσεις μέχρι και 32% στα εισιτήριά τηςΣχεδιάζατε κάποιο ταξίδι; Τώρα είναι η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε με την Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς σε προνομιακές τιμές προς τους αγαπημένους προορισμούς του Ελληνικού Κοινού. Η Qatar Airways προσφέρει απίθανες εκπτώσεις  που φτάνουν το 32% για εισιτήρια σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.  Βιαστείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και απολαύστε το ταξίδι σας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011.
Σχεδιάστε το ταξίδι των ονείρων σας με την ευελιξία που σας προσφέρουν οι δύο καθημερινές πτήσεις της Qatar Airways, συνδέοντας την Αθήνα με περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλον τον κόσμο.
Η προσφορά αυτή, υπόκειται σε διαθεσιμότητα θέσεων.  Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας qatarairways.com/gr
Σε πρόσφατη έρευνα που έλαβαν μέρος περισσότεροι από 18 εκατομμύρια επιβάτες από 100 χώρες, η Qatar Airways ψηφίστηκε ως η Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς από την Skytrax 2011.  Απολαύστε αυτή την μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρει η Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.