Αρχική Εκδηλώσεις Χρηματοδοτικοί μηχανισμοί & επενδυτικά εργαλεία της ΕΕ σε τρίτες χώρες

Χρηματοδοτικοί μηχανισμοί & επενδυτικά εργαλεία της ΕΕ σε τρίτες χώρες

Χρηματοδοτικοί μηχανισμοί και επενδυτικά εργαλεία της ΕΕ σε τρίτες χώρεςΤο Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και  την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να  συμμετάσχουν στην εκδήλωση που οργανώνεται στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ακαδημίας 7, Αθήνα με θέμα:

“Χρηματοδοτικοί μηχανισμοί & επενδυτικά εργαλεία της ΕΕ σε τρίτες χώρες: Αξιοποίηση από τον ιδιωτικό τομέα”

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 θα γίνουν οι παρουσιάσεις των χρηματοδοτικών μηχανισμών, ενώ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 θα λάβουν χώρα προκαθορισμένες συναντήσεις με τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και της Τράπεζας Ευξείνου Πόντου.

Για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση, οι επιχειρηματίες παρακαλούνται να προχωρήσουν στη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση στο site www.aidfundingevents.gr μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.