Αρχική Rally Η Etihad υπέγραψε παράταση χορηγίας της FORMULA 1

Η Etihad υπέγραψε παράταση χορηγίας της FORMULA 1

Η Etihad υπέγραψε παράταση χορηγίας της FORMULA 1
Στις 6 Σεπτεμβρίου, ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, και ο Bernie Ecclestone, Γενικός Διευθυντής του Formula One Group, υπέγραψαν τη παράταση της χορηγίας της Etihad για τέσσερα χρόνια στο FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX.

Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και το Formula One Group υπέγραψαν συμφωνία παράτασης της χορηγίας της Etihad FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX για τέσσερα χρόνια, που θα είναι σε ισχύ μέχρι το 2015. Η Etihad έχει τον τίτλο του χορηγού της εκδήλωσης από τα εγκαίνια της FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX το 2009. Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad, και ο Bernie Ecclestone, Γενικός Διευθυντής της Formula One Group, υπέγραψαν την πολλών εκατομμυρίων δολαρίων συμφωνία.

Ο κ. Hogan δήλωσε: «Η παράταση αυτής της χορηγίας έρχεται σε αντίθεση με την τωρινή εμπορική τάση για βραχυπρόθεσμες χορηγίες και αποδεικνύει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας με τη Formula 1. Έχουμε παρατηρήσει ότι η F1 είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για την προώθηση των αξιών της Etihad και την προβολή της έδρας μας, του Άμπου Ντάμπι, σε ένα ευρύ παγκόσμιο κοινό.

«Τα τέσσερα επιπλέον χρόνια μάς επιτρέπουν ακόμη να ενδυναμώσουμε τη σύνδεσή μας με την F1 και να αξιοποιήσουμε πιο στρατηγικά την επένδυσή μας στην παγκόσμια πλατφόρμα τους. Είμαι ενθουσιασμένος για την περαιτέρω αξιοποίηση της ήδη άριστης συνεργασίας μας με την Formula 1».

Ο κ. Ecclestone πρόσθεσε: «Το Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για την Etihad, το Άμπου Ντάμπι και τη Formula 1, φέρνοντας την εταιρεία και τον προορισμό σε ένα παγκόσμιο κοινό που αποτελείται από περισσότερους από 500 εκατομμύρια λάτρεις της  F1. Η εισροή των επισκεπτών που ταξιδεύουν στο Άμπου Ντάμπι αποτελεί ακόμα ένα οικονομικό πλεονέκτημα, με πάνω από 20.000 άτομα να καταφθάνουν στο Άμπου Ντάμπι για το γεγονός, συνεισφέροντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην τοπική τουριστική βιομηχανία».

Όπως υπαγορεύει η συμφωνία, η Etihad θα συνεχίσει να προβάλλει το γεγονός παγκοσμίως μέσω των διαφόρων καναλιών επικοινωνίας και προγραμμάτων μάρκετινγκ. Η εταιρεία συνεχίζει ακόμη να χρησιμοποιεί τα δύο ζωγραφισμένα με το σήμα κατατεθέν της F1™- αεροσκάφη της σε προορισμούς σε ολόκληρο το δίκτυό της. Ένα από αυτά τα ειδικά ζωγραφισμένα αεροσκάφη θα πετάξει πάνω από το Yas Marina Circuit για την έναρξη της εκδήλωσης του 2011.

Η Etihad συνεχίζει να λαμβάνει ένα σημαντικό πακέτο διαφήμισης για το  Abu Dhabi Grand Prix.

Η FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX είναι ο μοναδικός αγώνας  F1™ ο οποίος διεξάγεται κατά τη δύση του ηλίου, χρησιμοποιώντας ισχυρό φωτισμό για την εξασφάλιση μιας ομαλής μετάβασης από τη μέρα στη νύχτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.