Αρχική Επικαιρότητα Το ξενοδοχείο Remezzo Villas στη Σαντορίνη επέλεξε την ξενοδοχειακή σουίτα HOTstream της...

Το ξενοδοχείο Remezzo Villas στη Σαντορίνη επέλεξε την ξενοδοχειακή σουίτα HOTstream της MCOM

Remezzo Villas SantoriniΤο πολυτελές ξενοδοχείο Remezzo Villas στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης επέλεξε την λύση Υψηλής Ευκρίνειας HOTstream της εταιρίας MCOM για τον ξενοδοχειακό τομέα.
Αξιοποιώντας την λύση HOTstream HD, το ξενοδοχείο Remezzo επεκτείνει το μπουκέτο των μοναδικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών του προσθέτοντας την πιο προηγμένη λύση παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προς τους επισκέπτες. Από την άνεση του δωματίου τους, οι επισκέπτες του Remezzo μπορούν να έχουν απ’ ευθείας πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσεις του, καθώς και σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως ανακοινώσεις και λήψη μηνυμάτων αλλά και πρόσβαση στο Internet από την τηλεόραση τους. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν από ένα μεγάλο κατάλογο, ταινίες πρώτης προβολής από τα μεγαλύτερα studio στον κόσμο καθώς και θεματικά πακέτα HD που κάνουν την εμπειρία HOTstream αξέχαστη για κάθε επισκέπτη.
Το ξενοδοχείο Remezzo είναι χτισμένο στον παραδοσιακό οικισμό Ημεροβίγλι και διαθέτει το φυσικό πλεονέκτημα της μαγευτικής θέας στον κόλπο της Καλντέρας, και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Τόσο το ξενοδοχείο όσο και η ευρύτερη περιοχή αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.