Αρχική Airlines News Ταινία ωδή στον Van der Sar από την Turkish Airlines

Ταινία ωδή στον Van der Sar από την Turkish Airlines

Ο Edwin φεύγει ο Ken έρχεται…


Ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας από τους καλύτερους του κόσμου, Edwin van der Sar, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να… κρεμάσει τα γάντια του.
Η Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρία που τα τελευταία δύο χρόνια συμπορεύεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να τιμήσει την προσφορά τού Edwin van der Sar, δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους, αφιερωμένη στον θρυλικό γκολκίπερ.
Το αποτέλεσμα είναι για ακόμα μια φορά εξαιρετικό και σε 8:40 λεπτά βλέπουμε πως ο αθλητισμός εξακολουθεί να μας δίνει τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε, πως ακόμα υπάρχουν πρότυπα και ότι πρέπει να ενισχύουμε και να ενθαρρύνουμε τα «θέλω» των παιδιών.
Στο σενάριο της ταινίας, ο μικρός Ken είναι ένα παιδί που αγαπά τα αεροπλάνα και τις πτήσεις. Μόλις βλέπει μία φωτογραφία του Van der Sar συνειδητοποιεί πως έτσι μπορεί να… πετάξει και αρχίζει την προετοιμασία για να πετύχει τον στόχο του: Να γίνει ο επόμενος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
«Πιστεύουμε πως τέτοιες ιστορίες μπορούν να αγγίξουν τους ανθρώπους, γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτή τη μικρού μήκους ποδοσφαιρική ταινία», δήλωσε ο δημιουργός της ταινίας, Johan Kramer. Ο Δανός σκηνοθέτης έγινε γνωστός από την ταινία «The Other Final».
Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα διήρκεσαν δύο εβδομάδες και εκτελέστηκαν από την εταιρία παραγωγής «328 Stories». Τα γυρίσματα διήρκεσαν δύο ημέρες στο Μάντσεστερ, όπου την πρώτη ημέρα έγιναν οι σκηνές ποδοσφαίρου και αυτές στο σπίτι του μικρού Ken.
Τη δεύτερη μέρα έγιναν οι λήψεις στο Old Trafford και μετά στο σκηνικό του σπιτιού του Alex Stepney.
Ο Alex Stepney, επίσης θρυλικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας, ήταν εκπληκτικός ως συνεργάτης, ενώ παραχώρησε εξαιρετικά χρήσιμο υλικό, και πολλές φωτογραφίες, από τα χρόνια που αγωνιζόταν.
H Turkish Airlines, επίσημος συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αυτή την ταινία επιχειρεί να τιμήσει όχι μόνο τον Edwin, αλλά όλους τους θρυλικούς τερματοφύλακες που είχαν οι «μπέμπηδες» στην πλούσια ιστορία τους.
Αυτή η υπέροχη ταινία είναι παράλληλα δώρο από την Turkish Airlines σε όλους τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.