Αρχική Αεροπορικά Νέα Αεροπορικά εισιτήρια με 0 προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις

Αεροπορικά εισιτήρια με 0 προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις

TravelPlanΤο TravelPlan, με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών του και βάσει της δέσμευσής του για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια, για όλους τους προορισμούς, με 0 προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους καρτούχους DinersClub, CitibankVisa και CitibankMasterCard.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών DinersClub και CitibankVisa και MasterCard μπορούν πλέον να μεταβούν αεροπορικώς σε οποιαδήποτε προορισμό, εξοφλώντας την αγορά εισιτηρίων σε 4 δόσεις για ποσά από 301€ έως & 800€, 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 801€ έως 1.500€ και 12 άτοκες δόσεις για ποσά από 1.501€ και άνω.

Το TravelPlan αποτελεί το μοναδικό τουριστικό πρακτορείο που εξασφαλίζει για τους πελάτες του 0 προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις στην αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το προνόμιο της αγοράς εισιτηρίων με άτοκες δόσεις επιλέγοντας για την πτήση τους την αεροπορική εταιρία της προτίμησής τους.

Με τη συνεργασία αυτή, το TravelPlan επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την πελατοκεντρική φιλοσοφία του, που στόχο έχει, εδώ και 30 χρόνια, να εξασφαλίζει χαμόγελα ευτυχίας από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, με πραγματική αγάπη για το ταξίδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.